Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоБлогSlim+Energy DR—IP: отслабване и повишаване на енергията за новия сезон
Slim+Energy DR—IP: отслабване и повишаване на енергията за новия сезон

С идването на пролетта ни връхлитат познатите грижи: Как да отслабна? Как да забързам метаболизма си? И най-вече, как да събудим тялото си, когато ни налегне пролетната умора?

Изморителните и не винаги ефективни диети не винаги допринасят за ефективното отслабване и същевременно, за поддържането нивата на енергия в тялото. Ето защо е важно, да открием метод, който да не изтощава организма, а да ни дава енергия, докато стимулира редуциране на теглото.

Звучи почти като „мисия невъзможна“, но съществува такова решение и това е специалната интравенозна инфузия, Slim+Energy от DR—IP by Dr. Denkova. Тя съчетава познатия ни енергиен бустер Energy DR—IP с периодично инжектиране на специално вещество, което намалява усещането за глад, като пряко повлиява рецепторите за ситост в мозъка. А най-хубавото – процедурите работят в синхрон, за да се почувствате по-свежо и леко.

Какво включва една интравенозна инфузия Slim+Energy DR—IP?

Интравенозната терапия Slim+Energy DR—IP залага на два допълващи се механизма на действие. От една страна, това са инжекциионните процедури, които намалят усещането за глад, като пряко повлияват рецепторите за ситост в мозъка. Действието на всяка инжекционна доза продължава около седмица, стимулирайки контролираното намаляване на теглото.

Успоредно с това, добавеният Energy DR—IP, зарежда тялото с ключови витамини и минерали, които подсилват метаболизма и възстановяват енергийните ни запаси. Сред основните му съставки влизат глутатионът, хром, селен и допълнителни кофактори подсилващи действието на инжекционния продукт.

Вливането на глутатион венозно служи като мощен антиоксидант в борбата със свободните радикали, които често са причина за стрес, занижени нива на енергия и забавяне на метаболните процеси. Хромът, е известен със свойството си да потиска апетита и по този начин засилва действието на инжектираното вещество. Селентът, от друга страна, подпомага повишаването на имунитета и енергията в тялото.

Уникалното при този вид интравенозни бустери и конкретно Energy DR—IP е, че честотата на процедурите е заложена така, че с тях да бъде компенсирана естествената загуба на енергия при отслабване.

Какъв е ефектът и за кой е предназначена?

Ефектът от интравенозната терапия с Energy DR—IP се усеща моментално – тялото и умът се ревитализират веднага след интервенцията. Усещането за прилив на енергия и жизненост се разгръщат през последващите дни.

Що се отнася до свалянето на тегло, резултатът от инжекционните процедури, може да се усети още в края на първия месец. Пълният ефект от програмата Slim+Energy DR—IP се развива във времето и нараства с всеки следващ месечен курс, като за оптимален ефект от терапиите се препоръчват 3 последователни курса.

Интравенозната терапия Slim+Energy DR—IP е подходяща за всички клинично здрави пълнолетни хора, които имат леко и умерено покачване на килограмите.

Отговори на практичните въпроси

Един от основните и най-често задавани въпроси е какви и колко процедури са включени в едномесечния Slim+Energy DR—IP пакет. Общо един месечен курсът от терапии Slim+Energy DR—IP се състои от 2 процедури Energy DR—IP и 4 отделни инжекционни процедури със, които се извършват по веднъж седмично. Както споменахме, препоръчително е да се проведат 3 последователни курса за оптимален резултат.

Друг важен въпрос е как протича назначаването и администрирането на една Slim+Energy DR—IP интравенозна терапия. На първо време е нужно да запазите час за консултация с нашия лекар специалист д-р Димитров. При този вид терапия, докторът задължително извършва безкръвен анализ, но назначава и кръвни изследвания. На база резултатите и разговорът с него, д-р Димитров ще определи дали планът би бил подходящ за вас, както и кога може да започнете с процедурите. След това може да запишете час за първата интравенозна инфузия – тя отнема около 50 минути и се провежда в комфорта на нашата клиника.

По време на самата IV терапия с Energy DR—IP, се поставя венозен път, след което започва вливането на интравенозния бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата може да напуснете клиниката и да продължи със своя ден.

 

Ако искате да влезнете във форма за новия сезон и да презаредите с енергия, запазете час за консултация с д-р Димитров и разберете дали интравенозната инфузия Slim+Energy DR—IP е подходяща за вас.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

Прочетете още за:

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.