Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииDetox DR—IP: Формула за здраве и жизненост

Detox DR—IP: Формула за здраве и жизненост

Detox DR—IP е изпитана интравенозна терапия, която бързо и ефективно пречиства тялото ти, като помага на клетките в организма да се освободят от натрупаните токсини.

Какво представлява интравенозната терапия Detox DR—IP

Вредните навици, замърсената околна среда, неправилното хранене, дехидратацията – всички те са сред множеството фактори за натрупване на токсини и свободни радикали, от които тялото не успява да се освободи напълно. Оставайки вътре в него, те могат да причинят различни нарушения в баланса на организма, раздразнение на кожата, нарушен сън и по-често боледуване.

Detox DR—IP е интравенозна терапия, предназначена да елиминира токсините от вашето тяло. Високото съдържание на антиоксиданти, минерали и електролити цели да подпомогне работата на детоксикиращите органи като черен дроб, бъбреци, лимфна система и кожа. След терапията клетките подобряват своите метаболитни процеси и са дълбоко хидратирани.

Ефектът? Здраво и тонизирано тяло, с което ще си в пълна готовност за поредното приключение!

Detox DR—IP by DR—DENKOVA

Кога се нуждаеш от Detox DR—IP

Detox DR—IP е подходяща терапия за детоксикация и ревитализиране на организма.

Необходимост от повече жизненост
Нормализиране функцията на опорно-двигателната система
Подобряване функцията на сърдечно-съдовата система
В период на хранителен детокс
Сваляне на излишни килограми
Нарушен сън и други смущения

Каква е цената на Detox DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Detox DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

С Detox DR—IP тялото ти получава пълно пречистване от натрупаните токсини, подобрява тонуса, концентрацията и качество на съня, и те кара да се чувстваш пълноценно в своето тяло.

За максимален и продължителен ефект препоръчваме поредица от 3 последователни процедури, последвани от поддържаща процедура 1 път в месеца.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.