Как протича DR—IP консултацията?

Открий най-подходящата за теб терапия от витамини, минерали, ензими, аминокиселини и антиоксиданти, след разговор с Д-р Димитров.

DR—IP консултацията

Консултацията протича под формата на отворен разговор с д-р Димитров, анестезиолог и специалист интравенозни терапии. Отнема приблизително 20-30 минути. За да се идентифицират специфичните ти нужди и да се подбере правилната терапия по време на консултацията се извършват:

Подробен анализ на състоянието – начин на живот, конкретни оплаквания и проблеми, прием на медикаменти, придружаващи заболявания
Детайлен безкръвен анализ на нивата на витамини и минерали в организма
Допълнителни кръвни изследвания в самия DR—IP център (при необходимост)
Изготвяне на персонален план, базиран на резултатите, които очаквате и съобразен с индивидуалните нужди и цели

Безкръвен анализ NutriCheck

По време на консултацията медицинско лице от нашия екип провежда безкръвно изследване, посредством иновативно устройство. Специалният софтуер проследява нивата на витамини и минерали в организма. Въз основа на тези показания медицинското лице извлича анализ на дефицитите и необходимите на тялото нутриенти. Анализът включва показанията за 20 витамини и минерали – А, B1, B2, B3, B5, B6, B7 (биотин), B9 (фолиева киселина), B12, C, D, E, Магнезий, Цинк, Селен, Хром, Глюкозамин, Калций,
Омега 3-6.

Какво те очаква в деня на процедурата?

След изготвянето на персоналния ти план, в деня на самата DR—IP процедура и непосредствено преди самото вливане, приготвяме твоя микс от микроелементи (витамини, минерали, ензими, аминокиселини, антиоксиданти). Целта е максимална активност и ефикасност на разтвора. Нашият медицински екип ще се погрижи за правилното администриране на твоята DR—IP терапия, както и за твоя максимален комфорт и сигурност.

Колко струва?

Консултацията с Д-р Димитров струва 60 лв.

При закупуване на интравенозна терапия или пакет от терапии, цената на консултацията се приспада.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP by Dr Denkova са създадени специално, за да почувстваш тялото си отново жизнено и пълноценно!

Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважни микроелементи, които ще те заредят със здраве, енергия и тонус!

Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

Предимствата на DR—IP терапиите

Защо е време да запазиш твоята DR—IP консултация? Защото грижата за теб и тялото ти е на първо място. Защото да се чувстваш добре не е просто отговор на въпрос, който си задаваме всеки ден. Да се чувстваш добре трябва да е начин на живот, мисия и постоянно състояние на тялото и ума.

100% абсорбиране на веществата
Бързи и ефективни резултати
Натурални и безопасни съставки
Прецизни и уникални формули
Цялостно подобрение на организма
Премиум изживяване и грижа

Какво ни питат най-често пациентите при DR—IP консултации?

Не. Ако преди да посетите нашата клиника сте установили вашите специфични дефицити чрез друг вид изследвания (лабораторни, консултация с лекуващ лекар и т.н.) не е нужно да провеждаш консултация и с нашия специалист. Ако обаче, не си наясно с конкретните нужди на организма или не си сигурен в причините за определено състояния, консултацията с д-р Димитров е препоръчителна преди първоначалното вливане.

Да. Нашите DR—IP интравенозни формули са изготвени така, че да действат както терапевтично, при определени липси, така и профилактично. Активните вещества са прецизно дозирани и съобразени с нуждите на човешкия организъм и всеки един бустер има препоръчителна честота на приложение.

Има определени състояния и заболявания, при които интравенозните терапии не са подходящи. Те включват – сърдечно-съдови заболявания, бъбречна и чернодробна недостатъчност, фавизъм, тежки алергии и нетолерантност към определени съставки и др.
Именно за това, ако имаш съмнения за подобни състояния или подобни, които биха могли да са несъвместими с интравенозните вливания, е важно да ги споделиш с екипа ни или да запазиш час за консултация с д-р Димитров.

В зависимост от това дали са идентифицирани определени дефицити предварително или те ще се анализират от нашите специалисти, е възможно или прилагането на готови формули или изготвянето на персонализиранa DR—IP терапия. При неустановени дефицити, се подбира терапия от листа с готовите DR—IP коктейли.
За да се изготви една персонализирана терапия е необходимо да се извърши индивидуална консултация, подробен анализ и изследвания на специфичните нужди на твоя организъм и съответно, да се изгради персонализиран план.

Запази час за твоята DR—IP консултация

Запази консултация с д-р Димитров и открий точно от какво се нуждае тялото ти – кои са дефицитите, които влияят негативно върху състоянието му и кои DR—IP терапии са най-подходящи, за да върнеш здравето, енергията и виталитета на всяка една клетка.

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.