Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоТерапевтични шотовеALA DR—IP Shot: Енергиен заряд за клетките и защита от негативните фактори

ALA DR—IP Shot: Енергиен заряд за клетките и защита от негативните фактори

ALA (alpha lipoic acid) или алфа липоевата киселина е естествен антиоксидант, намиращ се в тялото, който подобрява функциите на клетките.

Какво представлява терапевтичният шот с алфа липоева киселина

Алфа липоевата киселина (ALA) е естествена за тялото мастна киселина, която играе съществена роля в изпълнението на клетъчните функции и по-специално, в енерго-образуването.

ALA DR—IP Shot е също силен антиоксидант, който предпазва клетките и тялото от вредните свободни радикали и му помага да се възстанови по-бързо и ефективно след различни тежки състояния. Именно за това ALA се използва много често като добавка при лечение на диабет, чернодробни заболявания и др.

ALA DR—IP Shot има благоприятно действие за кожата като възвръща нейната свежест и еластичност, а свойството да подобрява глюкозо-метаболизма и инсулиновата чувствителност подпомага отслабването. ALA DR—IP Shot е терапевтичен шот, който се добавя към индивидуалнатa DR—IP терапия или избраната готова формула

Кога се нуждаеш от ALA DR—IP Shot

ALA DR—IP Shot подобрява метаболитните процеси в клетките като стимулира бързото им възстановяване, усвояването на енергия от въглехидратите и цялостно предпазва организма вредните влияния на средата.

ОТСЛАБВАНЕ И РЕДУЦИРАНЕ НА ТЕГЛО
СЛЕД БОЛЕДУВАНЕ И СТРЕС
ПРИ ЛИПСА НА ЕНЕРГИЯ
ПОДОБРЕНИЕ СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА

Каква е цената на ALA DR—IP Shot

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Vitamin C DR—IP Shot

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Интравенозният DR—IP шот е единична инжекционна процедура, която въвежда есенциално за тялото вещество директно в кръвоносната система. Те обикновено са допълнение към индивидуална или вече готова DR—IP формула и целят определен физиологичен ефект. Прилагат се за превенция срещу определени дефицити, както и за профилактика на определени заболявания.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP коктейла непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Тъй като алфа липоевата киселина има доказано действие за подобрението на защитната система на организма, ще почувствате повече енергия и сила особено след боледуване. Засилва се и метаболизмът. С времето кожата и тенът се избистрят и придобиват по-здрав и жизнен вид.

За да функционират оптимално, клетки на тялото изискват определени количества алфа липоева киселина, чието насищане в организма осигуряваме чрез поредица от терапевтични шотове. При прилагане на шотовете с цел загуба на тегло, броят на процедурите се съобразява с индивидуалните характеристики на пациента. За повече информация относно техния брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти. Може да запазите час за консултация с нашия лекар специалист Д-р Димитров тук.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.