Възползвай се от специалната цена на инфузия на месеца: Detox DR—IP и Energy DR—IP – 290 лв. Разбери повече

НачалоТерапевтични шотовеVitaminD DR—IP Shot: Светкавично възстановяване с витамин D

VitaminD DR—IP Shot: Светкавично възстановяване с витамин D

VitaminD DR—IP Shot ти осигурява концентрирано количество витамин D в лесноусвоима форма за светкавично подхранване на всяка клетка.

Какво представлява терапевтичният DR—IP шот с витамин D

Витамините D е мастноразтворимо съединение, което стои в основата на здравата имунна система, като именно той ни помага да се справяме ефективно с настинки и вируси. Също така, той е ключов за пълноценното усвояване на други минерали, сред които магнезий и калций, като паралелно с това подпомага инсулиновата чувствителност и регулирането на кръвната захар в организма.

VitaminD DR—IP Shot е интравенозен шот, който доставя големи количества витамин D директно в кръвния поток, осигурявайки пълноценно натрупване и максимално абсорбиране на този витамин от всяка клетка в твоето тяло. Обикновено, интравенозните шотове са предназначени като добавка към избрана от теб DR—IP формула, но могат да се използват и при профилактично регулиране на недостига на витамин D в организма ти.

VitaminD DR—IP Shot регулира дефицита на витамин D в организма, като по този начин укрепва костната структура, подобрява дейността на нервната и мускулната система и понижава риска от сърдечно-съдовите заболявания.

Vitamin D DR—IP Shot

Кога се нуждаеш от VitaminD DR—IP Shot

VitaminD DR—IP Shot е естествен бустер за твоето тяло, който подпомага функцията на имунната система.

При установен чрез кръвни изследвания дефицит на Вит D

Каква е цената на VitaminD DR—IP Shot

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоя индивидуален коктейл непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар, нашите медицински лица могат да администрират твоя дрип коктейл в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за интравенозните шотове и терапии

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни коктейли за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори, и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Интравенозният DR—IP шот е единична инжекционна процедура, която въвежда есенциално за тялото вещество директно в кръвоносната система. Те обикновено са допълнение към индивидуална или вече готова DR—IP формула и целят определен физиологичен ефект. Прилагат се за превенция срещу определени дефицити, както и за профилактика на определени заболявания.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Набавянето на необходимите количества витамин D укрепва костната структура, подобрява дейността на нервната и мускулната система, понижава риска от сърдечно-съдовите заболявания и подобрява настроението, като неутрализира хормоналния баланс и депресивните състояния.

За да функционират оптимално, имунните клетки на тялото изискват големи количества витамин D, чието насищане в организма осигуряваме чрез поредица от терапевтични шотове. За повече информация относно техния брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ПРОЧИСТИ ТЯЛОТО СИ ОТ ТОКСИНИТЕ И ГО ПОДСИЛИ С ЕНЕРГИЯ

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНАТА ЦЕНА ДО 15 АПРИЛ.

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.