Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииPower DR—IP: Формула за мускулно възстановяване и повече сила

Power DR—IP: Формула за мускулно възстановяване и повече сила

Power DR—IP е интравенозна терапия, която ускорява възстановяването на мускулите и те зарежда с енергия и издръжливост за пълноценна тренировка.

Какво представлява интравенозната терапия Power DR—IP

Физическата активност играе основна роля в изграждането на стегнато, оформено и силно тяло. Но за да бъдат усилията ни максимално ефективни, мускулите ни се нуждаят както от трениране, така и от почивка. Именно в периодите на възстановяване, те си набавят необходимите вещества и аминокиселини, които подпомагат образуването на нови мускулни влакна и увеличават обема на мускулните групи.

Power DR—IP е интравенозна терапия, която ускорява процеса на възстановяване на мускулите, подобрява метаболизма на мускулните клетки, подпомага образуването на нови мускулни влакна. Обогатена с магнезий, калций както и важни аминокиселини и L-Arginine, терапията е подходяща за хора, при които спортът е начин на живот.

Power DR—IP ти помага не само да подобриш своя външен вид, като възстановява мускулите по-бързо и те зарежда с енергията и издръжливостта, от които се нуждаеш за пълноценна тренировка.

Power DR—IP by DR—DENKOVA

Кога се нуждаеш от Power DR—IP

Power DR—IP е подходяща интравенозна терапия, ако спортуваш активно и искаш да подобриш своите резултати.

Преди физическо натоварване
След физическо натоварване
Качване на мускулна маса

Каква е цената на Power DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Power DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Тъй като Power DR—IP ускорява възстановяването на мускулите, ще усетиш прилив на енергия, жизненост и издръжливост, които ще ти помогнат да поддържаш своя активен начин на живот.

При усилен тренировъчен режим препоръчваме интравенозни терапии с Power DR—IP един път всяка седмица.

Ако тренировъчният ти режим е с леко до умерено натоварване, препоръчваме вливания с Power DR—IP по два пъти на месец.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.