Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

НачалоЧесто задавани въпроси

Често задавани въпроси

Какво представлява интравенозната терапия?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, минерали, имуностимулатори, и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Hydra DR—IP Energy DR—IP by DR—DENKOVA
DR—IP by DR—DENKOVA

Какъв е произходът на елементите, които са включени в интравенозните терапии?

Работим единствено с медицински продукти от реномирани фармацевтични компании, които са доказали своето качество и сигурност. Някои от минералите се доставят специално за нас, тъй като липсват на българския пазар.

Как се формулира съставът на персоналната DR-IP терапия?

Най-напред извършваме първоначална консултация, на която подробно се информираме за твоето здравословно състояние, начин на живот, диета, тренировъчен режим и желани цели. Извършваме специални кръвни изследвания, чрез които констатираме твоите конкретни дефицити и които ни помагат да ти предоставим твоя индивидуален DR-IP план.

Персонална DR — IP формула

Интравенозна терапия, създадена специално за теб, която ти доставя всички необходими нутриенти на твоя организъм, за да подобри здравето, енергията и ума ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP формулата непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на интравенозния бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Препоръчителният брой процедури и тяхната честота на приложение са посочени за всяка една от нашите готови DR—IP формули.

Препоръчителният брой процедури за твоята индивидуална DR—IP формула зависи от твоя терапевтичен план и препоръките на нашите специалисти.

Формулата, която се инжектира, не съдържа лекарствени средства, които да изискват изрично предписване. Но е необходимо извършването на процедурата от квалифициран лекар, който правилно да прецени състоянието ти, да съобрази терапията със съпътстващите заболявания и да определи подходящите за твоя организъм дозировки на активните вещества.

Съществуват индикации, при които интравенозните терапии не са препоръчителни, например: тежки сърдечно-съдови заболявания, бъбречна или чернодробна недостатъчност, фавизъм, определни видове тежки алергии и др.

Задължително сподели всичко, свързано с твоето здравословно състояние, на нашия екип, за да ти предоставим най-доброто терапевтично решение.

Нашите интравенозни формули са разработени така, че да работят както за терапия на определени дефицитни състояния, така и като профилактика на тези липси. Активните вещества в нашите бустери са съобразени с човешките нужди и са с препоръчителна честота.

Да, патентованите ни формули за интравенозни инфузии и енергизиращи шотове са на разположение на всички наши пациенти. Можете да научите повече за тях на страницата ни.

Запази час за твоята DR—IP терапия

Време е да възстановиш своето тяло, да подмладиш кожата си, да стимулираш ума си и да енергизираш душата си. Капка по капка. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.