Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоТерапевтични шотовеBiotin DR—IP Shot: По-здрави коса, кожа и нокти

Biotin DR—IP Shot: По-здрави коса, кожа и нокти

Биотинът допринася за по-здрава коса, кожа и нокти, регулира теглото, повишава енергията, намалява възпаленията.

Какво представлява Biotin DR—IP Shot?

Биотинът, известен още като витамин В7, е част от групата на В витамините и допринася за:

По-здрави коса, кожа и нокти: Биотинът е добре известен с подобряването на здравето и външния вид на косата, кожата и ноктите. Той насърчава по-блестяща коса, по-чиста кожа и по-здрави нокти.

Загуба на тегло: Терапията с биотин играе важна роля за регулиране на теглото, като поддържа здравословен метаболизъм и улеснява ефективното разграждане на мазнини.

Анти ейдж ефект: Биотинът е признат за средство, което допринася за младежкия вид на кожата и цялостната виталност.

Повишена енергия: Биотинът играе решаваща роля при превръщането на храната в енергия. Терапията с биотин повишава общите нива на енергия и се бори с умората, като подпомага метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини.

Намаляване на възпаленията: Противовъзпалителните свойства на биотина могат да намалят възпаления от различен характер в цялото тяло, които са фактор за редица здравословни проблеми.

Многобройни потенциални ползи!

Възстановяване на тъканите: Биотинът участва в поддържането и възстановяването на тъканите. Това означава, че може да помогне за регенериране на увредени тъкани и да  допринесе за по-бързо възстановяване след наранявания или операции.

Стабилизира кръвната захар: Биотинът помага за регулиране на нивата на кръвната захар чрез подобряване на инсулиновата чувствителност. Това е от полза за хората с диабет или тези, изложени на риск от развитие на заболяването.

По-нисък холестерол: Клинични проучвания предполагат, че биотинът може да играе роля в понижаването на нивата на вредния холестерол, по-специално на LDL холестерола, което може да допринесе за подобряване на сърдечното здраве.

Грижа за мозъка: Биотинът допринася за защита на мозъка от когнитивен спад, свързан с възрастта и за поддръжка цялостното психично здраве.

Стимулира клетъчния растеж: Биотинът е от съществено значение за клетъчния растеж и за поддържането на здрави тъкани и органи.

Кога се нуждаеш от Methylene blue DR—IP Shot?

Zinc DR—IP Shot подпомага организма в борбата с възпаления и инфекции и подобрява здравето на кожата.

При дефицит на цинк в организма.

Каква е цената на Biotin DR—IP Shot?

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво трябва да знаеш за Biotin DR—IP Shot?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

Интравенозният Biotin DR—IP Shot дава на тялото концентрирана доза биотин, която бързо се абсорбира в кръвта и има многобройни потенциални ползи.

Биотинът, известен още като витамин В7, е част от групата на В витамините и допринася за по-здрава коса, кожа и нокти, регулира теглото, повишава енергията, намалява възпаленията, стабилизира кръвната захар и подобрява сърдечното здраве, мозъчната функция и клетъчния растеж.

Терапията Biotin DR—IP Shot допринася за по-здрава коса, кожа и нокти, регулира теглото, повишава енергията, намалява възпаленията, стабилизира кръвната захар и подобрява сърдечното здраве, мозъчната функция и клетъчния растеж.

Броят на процедурите може да бъде 1, 3 или 6 като се съобразява с индивидуалните характеристики на пациента. За повече информация относно брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти. Може да запазите час за консултация с Д-р Димитров тук.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.