Възползвай се от специалната цена на инфузия на месеца: Detox DR—IP и Energy DR—IP – 290 лв. Разбери повече

НачалоИнфузионни терапииNAD+ DR—IP: Формула за ревиталирезация на клетките

NAD+ DR—IP: Формула за ревиталирезация на клетките

NAD+ DR—IP подобрява метаболитните процеси в организма и забавя процесите на стареене.

Какво представлява интравенозната терапия NAD+ DR—IP

Оксидирания никотинамид аденин динуклеотид (nicotinamide adenine dinucleotide – NAD) е познат на учените още от началото на 1900г. Но неговите предимства за човешкия организъм и клетките е изследван едва през последните години. Оксидираната NAD молекула не само е част от нашето тяло, но и играе важна роля за множество процеси – от усвояването на различните вещества от клетките до метаболизма, ДНК възстановяването и дори биологичния ритъм на организма.

С времето обаче, нивата на NAD в организма ни спадат и именно това е една от причините за остаряването на клетките и дори появата на хронични болести свързани с възрастта.
Благодарение на NAD+ DR—IP може да възстановите нивата на NAD в клетките, чрез директното им влизане в кръвния ток.

Това значително подобрява метаболитната хомеостаза, подпомага възстановяването на ДНК, неутрализира свободните радикали и подобрява когнитивната функция на мозъка.

Кога се нуждаеш от NAD+ DR—IP

NAD+ DR—IP е терапия, която възвръща жизнените сили на клетките, подобрява мозъчната функция и същевременно забавя процесите на стареене.

Хронична умора и липса на енергия
Мозъчно замъгляване и лошо настроение
Забавяне на процесите на стареене в организма
За сила, възстановяване и издръжливост

Каква е цената на NAD+ DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоя индивидуален коктейл непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар, нашите медицински лица могат да администрират твоя дрип коктейл в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за NAD+ DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни коктейли за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP коктейла непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозния бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Ефектът от NAD+ DR—IP се усеща почти моментално с повишаване на енергията и подобряване на настроението и работата на мозъка. В рамките на няколко дни, вътрешните процеси се разгръщат и NAD+ DR—IP започва да действа върху целия организъм , като се наблюдава засилване на метаболизма, намаляване на болките от хронични заболявания, по-добро качество на съня, по-голяма издръжливост при физически натоварвания.

Точният брой и честота на терапиите с NAD+ DR—IP се определя след преглед с лекар и спрямо медицинското състояние и целите на пациента. В повечето случаи се провеждат между 3 и 6 терапии за възвръщането на оптималните нива на NAD в организма, а след това пациентите се подлагат на поддържащи терапии за запазване на високите му нива и положителните ефекти от тях.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ПРОЧИСТИ ТЯЛОТО СИ ОТ ТОКСИНИТЕ И ГО ПОДСИЛИ С ЕНЕРГИЯ

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНАТА ЦЕНА ДО 15 АПРИЛ.

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.