Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииHydra DR—IP: Дълбока хидратация на тялото и клетките

Hydra DR—IP: Дълбока хидратация на тялото и клетките

Създадохме Hydra DR—IP, за да ти помогнем да хидратираш в дълбочина клетките в твоето тяло и веднъж завинаги да се справиш с хроничната умора и главоболието.

Какво представлява Hydra DR—IP

Във вихъра на ангажиментите, често спираш да обръщаш внимание на сигналите, изпращани от тялото ти, и пропускаш да утолиш жаждата си. Но когато пренебрегваш тези знаци прекалено дълго, изпадаш в състояние на дехидратация, което е причината да чувстваш дълбока умора, да изпитваш главоболие и невъзможност за концентрация.

Hydra DR—IP е интравенозна терапия за дълбока клетъчна хидратация, която се равнява на 4-5 литра прием на вода. Съдържа електролити и минерали, които възстановяват водния баланс в организма и трайно хидратират клетките. Подходяща е за хора, страдащи от често главоболие и хронична умора. 

След тази интравенозна терапия ще усетиш прилив на енергия, ще се справиш с хроничната умора, а персистиращата мигрена ще остане в миналото!

Hydra DR—IP by DR—DENKOVA

Кога се нуждаеш от Hydra DR—IP

Независимо дали изберете единични вливания, или системни вливания по един път седмично, Hydra DR—IP за дълбока клетъчна хидратация е подходяща в случаите на:

Дехидратация
Хронична
умора
Често
главоболие
Преди физическо натоварване

Каква е цената на Hydra DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Hydra DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

С Hydra DR—IP тялото ти получава пълно презареждане. Още след края на интравенозната терапия ще усетиш прилив на енергия и значително повишен тонус. Hydra DR—IP възстановява оптималните водни нива в организма ти, а това оставя хроничната умора, главоболието и всички останали ефекти от недостатъчната хидратация в миналото!

За максимален ефект препоръчваме по 1 процедура всяка седмица.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.