Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииFertility M DR—IP: Иновативна терапия за мъжки фертилитет

Fertility M DR—IP: Иновативна терапия за мъжки фертилитет

Fertility М DR—IP намалява влиянието на оксидативния стрес и подобрява спермалните показатели.

Какво представлява Fertility M DR—IP?

Семенната течност е силно чувствителна към оксидативен стрес и натрупването на прекомерни количества свободни радикали в организма е един от факторите за нарушено репродуктивно здраве при мъжа. Когато е налице оксидативен стрес, това означава  наличие на завишено количество токсини в организма. Оксидативният стрес води до влошаване на спермалните показатели, в следствие на което много двойки не успяват да се сдобият с така желаното дете.

Затова е силно препоръчително организма да се изчисти от излишните свободни радикали и да се насърчи оптималното производство на сперма. Специално разработена с грижа за мъжкото репродуктивно здраве, инфузионната терапия Fertility M DR—IP е богата на антиоксиданти и селектирани съставки, които противодействат на вредните свободни радикали и повишават значително честотата на успешните случаи на забременяване и раждането на здрав плод по естествен път или  в резултат от ин витро процедура.

Кога се нуждаеш от Fertility F DR—IP?

Fertility F DR—IP е терапия, подходяща при определени състояния, сред които:

Желязодефицитна анемия
Липса на достатъчно желязо в хранителния режим
Затруднения при усвояването на желязо
Недостиг на витамини В6, В12 или фолиева киселина

Каква е цената на Fertility M DR—IP?

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво трябва да знаеш за Fertility М DR—IP?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

Fertility M DR—IP е богата на антиоксиданти и селектирани съставки, които противодействат на вредните свободни радикали и повишават значително честотата на успешните случаи на забременяване и раждането на здрав плод по естествен път или  в резултат от ин витро процедура.

Глутатион – подобрява сперматогенезата и качеството на ДНК в сперматозоидите. Предпазва от малформации в плода. При мъжете дефицитът на глутатион може да повлияе негативно върху подвижността на сперматозоидите.

Витамин С – силен антиоксидант, намаляващ свободните кислородни радикали. Предпазва ДНК от увреждане. При мъжете помага за подобряване на здравето и подвижността на спермата.

Витамин В12 – Подобрява деленето на клетките и сперматогенезата.

Фолиева киселина – участва в репликирането на ДНК и предпазва от дефекти в плода. Подобрява сперматогенезата, повишава качеството на сперматозоидите и значително повишава честотата на успешните случаи на забременяване и раждането на жив и здрав плод.

Цинк –  Повишава подвижността и концентрацията на сперматозоидите и подобрява тяхното качество. Стимулира тяхното съзряване и синтеза на тестостерон. По-високите нива на цинк се свързват с увеличен брой и обем на сперматозоидите.

Селен –  участва в процеса на производство на сперматозоидите в мъжкото тяло и повишава тяхното качество и подвижност. Силен антиоксидантен ефект.

Л-карнитин – Подобрява подвижността на сперматозоидите. Подобрява качеството на семенната течност.

Q10 – подобрява качеството и количеството на спермата. Колкото по-високи са нивата на Коензим Q10 в семенната течност на мъжа, толкова по-голям е броят на сперматозоидите в нея.

Препоръчително да бъдат направени от 8 до 12 интравенозни вливания на Fertility М DR—IP, по преценка на д-р Димитров и конкретните нужди на пациента.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.