Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииFertility F DR—IP: Терапия за подпомагане на женската плодовитост

Fertility F DR—IP: Терапия за подпомагане на женската плодовитост

Fertility F DR—IP подпомага женската плодовитост чрез баланс на хормоните и оптимизиране на функцията на яйчниците.

Какво представлява Fertility F DR—IP?

В днешния динамичен свят, женската репродуктивна система често е подложена на предизвикателства, оказващи влияние върху общото здраве и физическо състояние на жената. От стреса до неправилното хранене и замърсена околна среда, факторите, които могат да доведат до дисбаланс в репродуктивната система не са малко. В тази връзка, намирането на иновативни методи за подпомагане на плодовитостта е от съществено значение.

Fertility F DR—IP представлява иновативна и ефективна терапия, която подпомага женската плодовитост чрез баланс на хормоните и оптимизиране на функцията на яйчниците.

Кога се нуждаеш от Fertility F DR—IP?

Fertility F DR—IP е терапия, подходяща при определени състояния, сред които:

Желязодефицитна анемия
Липса на достатъчно желязо в хранителния режим
Затруднения при усвояването на желязо
Недостиг на витамини В6, В12 или фолиева киселина

Каква е цената на Fertility F DR—IP?

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво трябва да знаеш за Fertility F DR—IP?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

Приложени чрез интравенозно вливане, съставките на Fertility F DR—IP бързо и ефективно се абсорбират от организма. Това осигурява незабавно освобождаване на необходимите нутриенти в кръвта. Аминокиселините, витамините и минералите работят съвместно, за да стимулират и подкрепят процеса на овулация, както и за да подобрят качеството на яйцеклетките.

  • Елиминира токсините в тялото, които биха възпрепятствали зачеването
  • Спомага за подобряване на качеството на яйцеклетките с антиоксидантна подкрепа
  • Спомага за регулиране на месечния цикъл преди зачеване
  • Поддържа здрави фоликулите в яйчниците
  • Осигурява оптимална за зачеване среда, заредена с жизненоважни витамини и микроелементи
  • Подпомага имунната система в началния етап от бременността

Глутатион: известен със своите мощни антиоксидантни свойства, които намаляват оксидативния стрес и риска от дефекти в ДНК, осигурявайки здравословна основа за развитието на бъдещия ембрион.

Витамин С:  укрепва имунната система и оптимизира нивата на изключително важния хормон прогестерон, подготвящ тялото за плода и осигуряващ нормално протичане на бременността.

Витамини от група В: Витамин В6 улеснява имплантацията на ембриона, а Витамин В12 подобрява способността на клетките да се делят и осигурява необходимата енергия за развитието на плода.

Фолиева киселина: необходима за развитието на невралната тръба на ембриона, от която в началото на бременността започва образуването на централната нервна система. Евентуален недостиг на фолиева киселина крие риск от вродени дефекти.

Терапията е допълнена с магнезий, контролиращ тонуса на матката и селен с антиоксидантно действие и от решаващо значение за развитието на фоликулите. Може да бъде добавен и коензим Q10 за подобряване на качеството на яйцеклетките и създаване на благоприятна за зачеване вътрешна среда.

Препоръчително да бъдат направени от 8 до 12 интравенозни вливания на Fertility F DR––IP, по преценка на д-р Димитров и конкретните нужди на пациента.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.