Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоТерапевтични шотовеB12 DR—IP Shot: Възстанови нивата на витамин В12 в твоето тяло

B12 DR—IP Shot: Възстанови нивата на витамин В12 в твоето тяло

B12 DR—IP Shot ти осигурява концентрирано количество витамин В12 в лесноусвоима форма за светкавично подхранване на всяка клетка.

Какво представлява терапевтичният DR—IP шот с витамин B12

Витамините от група Б са изключително важни за правилното протичане на клетъчния метаболизъм. От всички тях, витамин В12 притежава най-сложната молекула, което го прави и най-трудно усвоимият минерал. В нашия шот се съдържат всички необходими форми на витамина за поддържане на правилния метаболизъм.

B12 DR—IP Shot увеличава количеството на Витамин B12 в организма. Той укрепва периферната и централна нервна система, стимулира мозъчната дейност, противодейства на умората, зарежда тялото и ума ти с енергия. Подходящ е за комбиниране с други терапии.

B12 DR—IP Shot укрепва периферната и централната нервна система, регулира качеството на съня, стимулира мозъчната дейност, противодейства на умората и зарежда тялото и ума ти с много енергия.

Vitamin B12 DR—IP Shot

Кога се нуждаеш от B12 DR—IP Shot

B12 DR—IP Shot е естествен енергиен бустер за твоето тяло, премахвайки необходимостта от приема на кофеин и енергийни напитки.

Смущения в съня
Липса на енергия
Изтръпване на ръцете и краката

Каква е цената на B12 DR—IP Shot

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за интравенозните шотове и терапии

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Интравенозният DR—IP шот е единична инжекционна процедура, която въвежда есенциално за тялото вещество директно в кръвоносната система. Те обикновено са допълнение към индивидуална или вече готова DR—IP формула и целят определен физиологичен ефект. Прилагат се за превенция срещу определени дефицити, както и за профилактика на определени заболявания.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Тъй като В12 стимулира енергийните нива в организма ти по естествен път, е много вероятно да усетиш повишен тонус, по-висока концентрация и по-добре настроение. Витамин В12 има доказан благоприятен ефект и върху физическото здраве, давайки повече сила и издръжливост, особено ако спортуваш активно.

За да функционират оптимално, имунните клетки на тялото изискват големи количества В12, чието насищане в организма осигуряваме чрез поредица от терапевтични шотове. За повече информация относно техния брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.