Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииMorning DR—IP: Интравенозна терапия при махмурлук

Morning DR—IP: Интравенозна терапия при махмурлук

Morning DR—IP е ефективна интравенозна терапия, с която лесно ще преодолеете махмурлука, главоболието и физическия дискомфорт след прекомерна консумация на алкохол.

Какво представлява интравенозната терапия Morning DR—IP

Силна жажда, отпадналост, гадене, световъртеж – това са най-честите симптоми след употребата на големи количества алкохолни напитки. Когато консумираме по-голямо количество алкохол, отколкото организмът ни може да понесе, в тялото ни се извършва прекомерен синтез на високоенергийни молекули. Това натоварва работата на черния дроб, води до понижаване на кръвната захар в организма и драстично редуцира нивото ни на енергия и жизненост.

Morning DR—IP e специална интравенозна формула, която мигновено премахва всички странични ефекти от прекомерния прием на алкохол. За разлика от пероралните медикаменти, които допълнително дразнят лигавицата на стомаха, тази интравенозна терапия спестява часове, прекарани в отпадналост, гадене и главоболие.

Morning DR—IP съдържа лесноусвоими витамини, минерали и минерали, които се абсорбират на 100% от всяка клетка в тялото. За да бъде по-ефективна формулата, добавихме и кофеин. Терапията хидратира клетките, доставя им необходимите минерали, подпомагащи тяхното пълно възстановяване, и бързо връща организма към неговия нормален ритъм и пълноценен баланс.

Morning DR—IP by DR—DENKOVA

Кога се нуждаеш от Morning DR—IP

Morning DR—IP е подходяща терапия за възстановяване и детоксикиране на организма след прекомерна употреба на алкохол.

Увеличен прием алкохол в последните 24 часа
Не сте приемали вода с консумацията на алкохол
Главоболие, гадене, тремор след злоупотреба с алкохол
Алкохолно натравяне

Каква е цената на Morning DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Morning DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Morning DR—IP хидратира тялото ти и му доставя необходимите витамини и микроелементи, които да възстановят неговия баланс след прекомерна употреба на алкохол. Morning DR—IP облекчава главоболието, гаденето, отпадналостта и световъртежа, като така ти позволява да се радваш на пълноценен и спокоен ден.

За оптимално възстановяване препоръчваме 1 процедура, при нужда.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.