Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииIndividual DR—IP: нов живот по твоите правила

Individual DR—IP: нов живот по твоите правила

Интравенозна терапия, създадена специално за теб, която ти доставя всички необходими нутриенти на твоя организъм, за да подобри здравето, енергията и ума ти.

Какво представлява Individual DR—IP

Има ситуации, в които диетата, тренировъчният режим или назначена терапия дават най-добри резултати единствено ако са съобразени с твоето тяло и възможности. Това правило важи и когато говорим за дефицитите на определени вещества в организма, които трябва да си набавиш, за да живееш пълноценно.

Individual DR—IP e формула, създадена специално за теб на базата на детайлни изследвания, спрямо нуждите на твоя организъм. Защото всеки човек е уникален, затова и ние ще създадем специална формула, която да е съобразена с начина на живот, медицинска история, хранене и цели, за да постигнем най-добрите и трайни резултати. 

Individual DR—IP бързо и ефективно компенсира дефицитите в твоето тяло, като подобрява здравето, повишава енергията, стимулира твоя ум, за да живееш пълноценно – по твоите правила.

Individualna DR—IP formula by DR—DENKOVA

Кога се нуждаеш от Individual DR—IP

Има няколко чести симптоми, до които води недостигът на определени минерали в твоя организъм.

Дехидратиране

Водният баланс в тялото ти е крехък и лесно се влияе от неправилен хранителен режим или недостатъчен прием на течности през деня.

Хранителни дефицити

Приемът на храни, бедни на микро- и макронутриенти, водят до липсата на основни витамини и минерали и нарушават баланса в тялото.

Изтощение

Често дехидратацията се комбинира с недостиг на витамин В, което те кара да изпитваш изтощение през целия ден.

Дълго боледуване

Нарушеният баланс в организма пречи на имунната система да се справя с множеството патогени в заобикалящата ни среда.

Интоксикация

Липсата на баланс оказва влияние върху всички в тялото, включително и черния дроб, което повишава опасността от натрупване на токсини.

Повяхнала кожа

Оксидативният стрес нарушава естествения метаболизъм на клетките, а негативните ефекти се отразяват най-напред върху кожата.

Всичко, което ти е необходимо – в една терапия

Твоята персонална DR—IP формула съдържа внимателно подбран баланс от витамини, минерали и антиоксиданти, които възстановяват баланса в тялото ти и капка по капка връщат твоето здраве и енергия

Този витамин подобрява концентрацията, подпомага метаболизма, повишава нивата на енергия и се грижи за здравето на сърдечно-съдовата система.

Той се подпомага действието на имунната система, като паралелно с това редуцира оксидативния стрес, подобрява дейността на мозъка и поддържа блясъка на твоята кожа.

Витамин Д играе основна роля в основни метаболитни процеси на организма, като същевременно регулира стреса, поддържа кожата и костите здрави и подпомага възстановяването на мускулите.

Желязото е микроелемент, който е ключов в процеса на образуване на червени кръвни клетки, чиято функция е да доставят кислород до всички системи и органи.

Магнезият е микроелемент, който редуцира болката в мускулите и подкрепя тяхната функция, стимулира работата на нервната система и е важен за пълноценното усвояване на калций в тялото.

Селенът е мощен микроелемент с изразено антиоксиданто действие, който обезврежда токсините, защитава имунитета и играе основна роля в пълноценното функциониране на щитовидната жлеза.

Цинкът е най-разпространеният микроелемент в тялото, който играе съществена роля в метаболизма и регулирането на кръвната захар. Той подпомага имунната защита, работата на мозъка и стимулира зарастването на рани и обновяването на кожата.

За да усвоява всички микроелементи ефективно, организмът се нуждае от електролити и допълнителни вещества, които подпомагат клетъчната хидратация и работата на ензимните системи.

Впечатляващи резултати с модела 5R

Всички интравенозни терапии на DR—IP by Dr. Denkova водят до 5 основни ефекта, които моментално повишават качеството ти на живот – бързо, лесно и ефикасно

Възстановяване

Recovery

Нашите DR—IP терапии възстановяват тялото ти на клетъчно ниво, вливайки енергия, сила и издръжливост.

Облекчаване

Relieve

Тъй като доставят всички необходими вещества на клетките, DR—IP процедурите имат детоксикиращ, противовъзпалителен и обезболяващ ефект.

Защита

Remedy

DR—IP терапиите предоставят лесноусвоими витамини и антиоксиданти, които укрепват здравето и подсилват имунната система.

Освежаване

Refreshment

Подхранвайки всяка част на твоето тяло, DR—IP процедурите подобряват концентрацията, стимулират пъргавината на ума и повишават твоя тонус.

Подмладяване

Rejuvenation

DR—IP инфузиите хидратират и подхранват всяка клетка в дълбочина, връщайки сиянието и младежкия блясък на твоята кожа.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво трябва да знаете за интравенозните терапии

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

За максимален и продължителен ефект препоръчваме поредица от 3 последователни процедури, последвани от поддържаща процедура веднъж месечно.

Да. Разполагаме с готови, уникални по рода си инравенозни терапии и енергизиращи шотове, които са на твое разположение.

Как да планираш своя персонализиран DR—IP?

Консултация

По време на твоята първа консултация, наш специалист внимателно ще разгледа хранителния ти режим, начина ти на живот и целите, които искаш да постигнеш.

Izsledvane DR—IP by DR—DENKOVA
Изследвания

Извършваме специални кръвни изследвания, за да определим точните дефицити и нужди за твоя организъм.

Lichna formula DR—IP by DR—DENKOVA
Лична формула

На базата на получените данни съставяме твоя персонален DR—IP формула и точен терапевтичен план за честотата на неговото приложение.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.