Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииStress Relief DR—IP: Формула за релаксация

Stress Relief DR—IP: Формула за релаксация

Stress Relief DR—IP е специално изградена терапия за освобождаване на нервната система от натоварвания и стрес

Какво представлява интравенозната терапия Stress Relief DR—IP

Стресът е неизменна част от модерното ежедневие, който оказва множество негативни ефекти върху тялото и съзнанието. Напрежение, главоболия, безпокойство и нередовен сън са една част от преките последици от повишеното излагането на организма на стрес.

Stress Relief DR—IP е интравенозна терапия за облекчаване на стреса, отпуска нервната система, минимализира симптомите на тревожност. Обогатена е с анти-стрес витамини от група В, които подобряват когнитивната функция на мозъка и помагат на организма да бъде по-устойчив на стрес и напрежение. 

Stress Relief DR—IP подобрява функционирането на нервната система и позволява на тялото и ума да постигнат баланс в напрегнатия начин на живот. Интравенозната формулата Stress Relief DR—IP помага при безсъние или нарушен ритъм на съня.

Кога се нуждаеш от Stress Relief DR—IP

Stress Relief DR—IP ти помага да дадеш заслужена почивка и релакс, не само на тялото си, но и на ума.

При липса или нарушен ритъм на съня
Нервност и раздразнителностv
Главоболие и изтощение
Загуба на тонус

Каква е цената на Stress Relief DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Stress Relief DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Още при първата терапия ще усетиш чувство на спокойствие и отмора. Ще си по-бодър и зареден, както и по-отпочинал. В продължение на терапиите ще забележиш значително по-здрав сън и подобрен режим.

За постигане на оптимален ефект от терапията, в началото се препоръчва серия от три вливания за периода от един месец. След първия месец, терапията със Stress Relief DR—IP може да се продължи поддържащо – по едно вливане всеки месец.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.