Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоТерапевтични шотовеQ10 DR—IP Shot: Енергия и жизненост!

Q10 DR—IP Shot: Енергия и жизненост!

Идеална добавка към терапии за здрава и красива кожа, спортна издръжливост и възстановяване, здрава имунна система, сърдечно и когнитивно здраве

Какво представлява Q10 DR—IP Shot?

Коензим Q10 е жизненоважно съединение, естествено произвеждано в тялото, известно с многостранните си ползи за здравето. Той е важен компонент на митохондриите, силно концентриран е и в сърдечния мускул, бъбреците и черния дроб.

Като антиоксидант, Q10 спомага за неутрализиране на вредните свободни радикали и по този начин предпазва клетките от оксидативно увреждане.

Решаващата му роля в производството на клетъчна енергия го прави незаменим за оптималната функция на органите, особено на сърцето, което се нуждае от високи нива на енергия.

Освен това Q10 поддържа здравето на митохондриите, подобрява възстановяването на мускулите и повишава цялостната жизненост.

Какви са ползите?

  • Сърдечносъдово здраве – Коензим Q10 помага за поддържането на нормалната функция на сърцето, като подпомага кръвообращението и спомага за регулиране на кръвното налягане.
  • Здрава и красива кожа – като антиоксидант, коензим Q10 има антиейдж свойства, спомагайки за намаляване на кожните увреждания, причинени от свободните радикали. Това води до подобряване на здравето на кожата и да предотвратяване на ранната поява на бръчки.
  • Спортна издръжливост – Коензимът играе важна роля в производството на АТФ (аденозин трифосфат), който се използва като основна енергийна единица от клетките. С помощта на Q10 се увеличава производството на енергия в мускулите, което подобрява спортната издръжливост. Също така коензимът може да намали болката в мускулите след тренировка и да съдейства за по-качествено възстановяване след спорт.
  • Имунна система – Q10 играе важна роля в поддържането на имунната система на тялото, като помага в борбата с инфекции и заболявания.
  • Когнитивно здраве – изследванията показват неговия потенциал за положителен ефект върху здравето на мозъка, като подпомага когнитивните функции и намалява риска от свързаните с възрастта невродегенеративни заболявания Алцхаймер и Паркинсон.

Кога се нуждаеш от Q10 DR—IP Shot?

Като добавка към инфузионни терапии, Q10 DR—IP Shot представлява ефективно средство за насърчаване на цялостното ни здраве.

За здрава имунна система
За сърдечно здраве
За възстановяване след спорт
За здрава и красива кожа
При риск от невродегенеративни заболявания

Каква е цената на Q10 DR—IP Shot ?

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Q10 DR—IP Shot ?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Ефектите от Q10 DR—IP Shot не се ограничават само до физическото здраве – мускулна издръжливост и подмладена кожа, а се проявяват и в засилването на имунитета и подобряване на когнитивните функции, като така се гарантира цялостно подобрение на общото здравословно състояние и жизненост.

Насищане на организма с коензим Q10 осигуряваме чрез поредица от терапевтични шотове. Броят на процедурите може да бъде 1, 3 или 6 като се съобразява с индивидуалните характеристики на пациента. За повече информация относно брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.