Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииIron DR—IP: Пребори се с недостига на желязо бързо и ефективно

Iron DR—IP: Пребори се с недостига на желязо бързо и ефективно

Iron DR—IP помага за възстановяването от железен дефицит и възвръща виталитета на тялото

Какво представлява интравенозната терапия Iron DR—IP

Желязото е важен компонент при създаването на молекулите хемоглобин в червените кръвни клетки. Те от своя страна, са отговорни за доставянето на кислород към всички останали клетки, тъкани и органи в тяло. Поддържането на здравословни нива на желязо играе съществена роля за цялостното благосъстояние на организма.

Iron DR—IP е интравенозна терапия, която компенсира недостига на желязо в тялото, нормализира концентрацията на хемоглобин при пациенти с анемия. Възстановява необходимото количество еритроцити в кръвта, подпомага естествените процеси при транспортирането на кислород и постепенно нормализира стойностите на желязото. 

Iron DR—IP е интравенозна терапия, която ефективно и бързо възстановява нивата на желязо в организма. За разлика от хранителните добавки, интравенозната инфузия с желязо и витамини се усвоява лесно, без неприятни странични ефекти като гадене и повръщане. Транспортът на кислород до всяка клетка се засилва, а тялото възвръща своята енергия и жизненост.

Кога се нуждаеш от Iron DR—IP

Iron DR—IP нормализира нивата на желязо в организма, подобрява доставката на кислород в клетките и засилва виталитета на тялото.

Безпричинна умора
Задух и отпадналост
Липса на енергия
По време или след бременност

Каква е цената на Iron DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Iron DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Още след първите вливания ще усетиш прилив на енергия в тялото и незабавно възвръщане на силите, повишен тонус и засилена издръжливост при физически натоварвания или стрес.

Еднократно вливане на Iron DR—IP е напълно достатъчна да покрие нуждите от желязо поне за 6 месеца. Преди терапията се извършват необходимите изследвания, за да се регистрират точните нива и нужди от желязо на организма.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.