Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

НачалоТерапевтични шотовеVitamin C DR—IP Shot: Зареди тялото си с енергия и се освободи от свободните радикали

Vitamin C DR—IP Shot: Зареди тялото си с енергия и се освободи от свободните радикали

Vitamin C DR—IP Shot предоставя лесно усвоима и висока доза витамин С, която подсилва имунната система и възобновява енергийните нива.

Какво представлява терапевтичният DR—IP шот с витамин C

Витамин С, или още познат като аскорбинова киселина, е един от основните витамини за цялостното здраве на организма. Той действа като мощен антиоксидант, има благоприятно действие при пигментации, загуба на енергия и натрупване на свободни радикали в тялото.

Набавянето на витамин С става чрез приема на определени храни, но едва половината от приетото количество се запазва поради разграждането на хранителните вещества в тялото.

Vitamin C DR—IP Shot е интравенозен шот, който въвежда голямо количество витамин С дирeктно в кръвния поток, което позволява максималното усвояване и абсорбция на витамина от организма, без загубите от преработката в стомашно-чревния тракт. Обикновено, интравенозните шотове са предназначени като добавка към избрана от теб DR—IP формула, но могат да се използват и при попълване на недостиг или дефицит на витамин С в организма ти.

Vitamin C DR—IP Shot предоставя лесно усвоима и висока доза Витамин С, която подсилва имунната система, възобновява енергийните нива, помага при световъртеж и отпадналост и засилва производството на колаген, нужен за свежестта на кожата, ноктите и косата. 

Кога се нуждаеш от Vitamin C DR—IP Shot

Vitamin C DR—IP Shot е силен антиоксидант и имуностимулатор, който осигурява на организма цялостно подобрение и енергизация.

Недостиг или дефицит на витамин C
Липса на енергия и отпадналост
Податливост към вирусни заболявания

Каква е цената на Vitamin C DR—IP Shot

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Vitamin C DR—IP Shot

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Интравенозният DR—IP шот е единична инжекционна процедура, която въвежда есенциално за тялото вещество директно в кръвоносната система. Те обикновено са допълнение към индивидуална или вече готова DR—IP формула и целят определен физиологичен ефект. Прилагат се за превенция срещу определени дефицити, както и за профилактика на определени заболявания.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP коктейла непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

За да функционират оптимално, имунните клетки на тялото изискват големи количества витамин С, чието насищане в организма осигуряваме чрез поредица от терапевтични шотове. За повече информация относно техния брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.