Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоТерапевтични шотовеMethylene blue DR—IP Shot: Лечение на инфекции и защита на мозъчните клетки

Methylene blue DR—IP Shot: Лечение на инфекции и защита на мозъчните клетки

Метиленовото синьо действа като антиоксидант, антисептик и антибактериално средство

Какво представлява Methylene blue DR—IP Shot?

Метиленово синьо (МС), познато още като метилтионин хлорид, е биоактивна субстанция, която има антиоксидантни, антидепресантни и кардиопротективни свойства. Проучванията установяват, че МС може директно да подобри клетъчната и митохондриалната функция.

Клинични проучвания доказват, че МС е силен антиоксидант в клетките на съединителната тъкан. МС е също способно да стимулира глюкозния метаболизъм в условия без кислород и да повишава количеството на NAD+ произвеждан от митохондрия.

Като антиоксидант, МС предпазва клетките от оксидативен стрес и така спомага за превенция на  рак, невродегенеративни заболявания и сърдечно-съдови заболявания.

Истински кислороден бустер!

Метиленово синьо подобрява начина, по който мозъкът използва кислород, подобрява познавателните способности, настроението и паметта. МС увеличава производството на АТФ, което може да възпре деменцията, болестта на Хънтингтън и Алцхаймер. Аденозин трифосфат (АТФ) е органично съединение, отговорно за пренасянето на енергия, предаването на импулси, междуклетъчното сигнализиране, някои химични синтези и други процеси в тялото.

Метиленово синьо е предназначено за лечение и на заболяване на кръвта, наречено метхемоглобинемия, при което в организма се синтезира метхемоглобин, който не може да изпълнява функциите, които нормалният хемоглобин притежава, а именно да транспортира кислород и въглероден диоксид от белите дробове до клетките на отделните тъкани и обратно. Състоянието може да причини симптоми като синя кожа, задух, слабост, главоболие и психологически промени.

Кога се нуждаеш от Methylene blue DR—IP Shot?

Zinc DR—IP Shot подпомага организма в борбата с възпаления и инфекции и подобрява здравето на кожата.

При дефицит на цинк в организма.

Каква е цената на Methylene blue DR—IP Shot?

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво трябва да знаеш за Methylene blue DR—IP Shot?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

Метиленовото синьо действа като антиоксидант, антисептик и антибактериално средство, като служи за лечение на определени видове инфекции и за защита на мозъчните клетки от увреждане.

  • Подобрява митохондриалната функция
  • Подобрява консолидацията на паметта
  • При лечение на метхемоглобинемия
  • Защитава нервната функция
  • Антимикробно действие
  • Подобрена памет
  • Подобрено настроение
  • Засилена когнитивна функция
  • Увеличена мускулна релаксация

Прави се 1 процедура, по преценка на доктора и нуждите на пациента.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.