Възползвай се от специалната цена на инфузия на месеца: Detox DR—IP и Energy DR—IP – 290 лв. Разбери повече

НачалоИнфузии на фокус

Инфузии на фокус

Интравенозните DR—IP терапии са бързият и ефективен начин за ревитализиране на клетките в тялото ви, за да може то да бъде по-здраво и устойчиво на неблагоприятните влияния на околната среда. Патентованите им формули, разработени от д-р Димитров, съдържат специална селекция от витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти.

Detox DR—IP

Detox DR—IP е интравенозна терапия, която бързо и ефективно подпомага естествената детоксикация и нормалното функциониране на твоя организъм. Мощният коктейл съдържа голямо количество антиоксиданти, минерали и витамини, които не само неутрализират вредното въздействие на свободните радикали и оксидативния стрес, но и помага на клетките да се освободят от токсините, да се хидратират и да подобрят своите метаболитни процеси.

Energy DR—IP

Съвременният ритъм на живот оказва значително влияние върху силата на тялото и ума. Energy DR—IP е интравенозна терапия, която моментално съживява всяка клетка и предоставя енергия за тялото и ума. Специалната формула съдържа богато разнообразие от витамини, минерали и антиоксиданти, които подобряват всички клетъчни функции, засилват метаболизма и подпомагат концентрацията.

Разгледайте нашия ценоразпис

Време е да възстановиш своето тяло, да подмладиш кожата си, да стимулираш ума си и да енергизираш душата си.

Капка по капка.

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.

ПРОЧИСТИ ТЯЛОТО СИ ОТ ТОКСИНИТЕ И ГО ПОДСИЛИ С ЕНЕРГИЯ

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНАТА ЦЕНА ДО 15 АПРИЛ.