Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииSlim+Energy DR—IP: План за редуциране на теглото и за енергия

Slim+Energy DR—IP: План за редуциране на теглото и за енергия

Slim+Energy DR—IP комбинира инжекционен продукт намаляващ чувството за глад и Energy DR—IP, който подпомага и поддържа процеса на отслабване.

Какво представлява интравенозната терапия Slim+Energy DR—IP

Стресът, нередовното и неправилно хранене, напрегнатият начин на живот и редица външни фактори влияят негативно не само върху нивата ни енергия през деня, но и често афектират теглото ни. За да се преборим проактивно с тези предизвикателства, комбинирахме една от най-прилаганите ни терапии за възстановяване на енергията и здравето на организма, Energy DR—IP, с инжекционен продукт съдържащ вещество, което потиска апетита. Така терапевтичният план работи в синхрон, в който двата механизма взаимно допълват действието си. За да бъде по-ефективна терапията, добавихме и L-Carnitine.

Slim + Energy DR—IP комбинира инжекционен продукт, намаляващ чувството за глад, чрез повлияване на рецепторите за ситост в мозъка и Energy DR—IP, интравенозна терапия, която поддържа и подпомага процеса на отслабване, доставяйки на организма всички необходими микроелементи. 

Същевременно, интравенозната терапия с Energy DR—IP подсилва метаболизма и повишава енергията на пациента, за да се избегне загубата на жизненоважни микроелементи в периода на отслабване.

Кога се нуждаеш от Slim+Energy DR—IP

Slim+Energy DR—IP е комбинирана терапия подходяща редуциране на теглото и повишаване енергията на тялото.

Отслабване и редуциране на тегло
Подобряване на фигурата
Повишаване качеството на живот

Каква е цената на Slim+Energy DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Slim+Energy DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, микроелементи, имуностимулатори, и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка.

При терапията Slim+Energy DR-IP, интравенозното вливане на Energy комбинацията от вещества се извършва 2 пъти в месеца, а инжектирането със специалното вещество – 1 път всяка седмица.

Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането ѝ. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозния бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Ефектът от Energy DR—IP сесиите се усеща моментално – тялото и умът се ревитализират веднага след интервенцията. Що се отнася до свалянето на тегло, резултатът може да се усети още в края на първия месец. Пълният ефект от програмата Slim+Energy DR—IP се развива във времето и нараства с всеки следващ месечен курс.

Курсът от терапии Slim+Energy DR—IP се състои от 2 процедури Energy DR—IP и 4 отделни инжекционни процедури със семаглутид, които се извършват по веднъж седмично. За оптимален ефект от терапиите се препоръчват 3 последователни курса.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.