Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

НачалоТерапевтични шотовеGlutathione DR—IP Shot: Глутатион с мощно антиоксидантно действие

Glutathione DR—IP Shot: Глутатион с мощно антиоксидантно действие

Glutathione DR—IP Shot е интавенозен шот, който ти предоставя необходимото количество глутатион, за да поддържаш тялото си здраво и силно.

Какво представлява терапевтичният DR—IP шот с глутатион

Глутатионът е антиоксидант, който се съдържа във всички твои клетки и взима основно участие в множество метаболитни процеси. Той блокира възпалителните процеси в организма, детоксикира черния дроб и защитава клетките от оксидативния стрес свободните радикали, енергизира, подобрява състоянието на кожата.

Glutathione DR—IP Shot е най-мощният известен антиоксидант, който блокира възпалителните процеси, детоксикира черния дроб, пречиства тялото от натрупалите се свободни радикали и подобрява състоянието на кожата. Подходящ е за комбиниране с други терапии. 

Glutathione DR—IP Shot е терапевтичен шот, който се добавя към твоята индивидуална DR—IP терапия или избраната от теб готова формула. Тъй като се поставя венозно, глутатионът се усвоява напълно от всяка клетка в твоето тяло, като по този начин подобрява дейността на имунната система, възстановява хормоналния баланс в организма ти и връща блясъка на твоята кожа.

Glutathione DR—IP Shot

Кога се нуждаеш от Glutathione DR—IP Shot

Глутатионът е мощен антиоксидант, който се грижи за твоя пълноценен ритъм, като помага на тялото и ума да се преборят с възпаленията и стреса.

Липса на енергия
Повишено физическо натоварване
Повишено ментално натоварване
При склонност към образуване на кожни пигментации
При комбинация с дригите ни терапии за засилване на ефекта

Каква е цената на Glutathione DR—IP Shot

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за интравенозните шотове и терапии

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Интравенозният DR—IP шот е единична инжекционна процедура, която въвежда есенциално за тялото вещество директно в кръвоносната система. Те обикновено са допълнение към индивидуална или вече готова DR—IP формула и целят определен физиологичен ефект. Прилагат се за превенция срещу определени дефицити, както и за профилактика на определени заболявания.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Глутатионът е мощен антиоксидант, който противодейства на оксидативния стрес, оптимизира работата на имунната система и помага на организма да поддържа черния дроб, мозъка и дихателните пътища здрави.

За да функционират оптимално, имунните клетки на тялото изискват големи количества глутатион, чието насищане в организма осигуряваме чрез поредица от няколко терапевтични шотове. За повече информация относно техния брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.