Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииAnti-age DR—IP: Формула за еластична и сияйна кожа

Anti-age DR—IP: Формула за еластична и сияйна кожа

Anti-age DR—IP e нова и ефикасна интравенозна процедура, която връща красотата, блясъка и сиянието на твоята кожа без хирургична намеса.

Какво представлява интравенозната терапия Anti-age DR—IP

Често обвиняваме възрастта, околната среда и вредните навици като основните виновници за това кожата на лицето да се отпуска, а бръчките да стават все по-забележими. Но с напредването на годините, естественото секретиране на най-важните протеини за стегната кожа – колаген и еластин – значително намалява, а с това тя губи своя младежки вид.

Anti-age DR—IP е интравенозна терапия, която е обогатена с високи дози Витамин С, който стимулира синтеза на колаген и регулира продукцията на меланин. С помощта на важни витамини като Витамин В5, В7, А и Е, Biotin и L-Arginine кожата става еластична и подхранена. За още по-добър ефект сме добавили и мощни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали и се борят с оксидативния стрес.

Anti-age DR—IP by DR—DENKOVA

Кога се нуждаеш от Anti-age DR—IP

Anti-age DR—IP е терапия, подходяща за всеки, който желае да види кожата си отново в бляскав вид.

Грапава и повяхнала кожа
Нужда от стимулиране на колагена
Преди важни събития
Преди и след продължително излагане на слънце

Каква е цената на Anti-age DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Anti-age DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

След нашата Anti-age DR—IP програма ще усетиш кожата си хидратирана, еластична и сияйна, с възвърнато младежко излъчване.

За максимален и продължителен ефект препоръчваме поредица от 6 последователни процедури веднъж седмично, последвани от поддържаща процедура 1 път в месеца.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.