Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииAnti-Oxidation DR—IP: Формула за изчистване от токсините

Anti-Oxidation DR—IP: Формула за изчистване от токсините

Anti-Oxidation DR—IP е инфузия за подсилване естествената защита на тялото срещу негативните свободни радикали.

Какво представлява интравенозната терапия Anti-Oxidation DR—IP

Имунната система е под постоянна атака от бактерии и токсини, особено в забързаното ежедневие и интензивния начин на живот. По време на оксидацията на клетките се освобождават т. нар. негативни свободни радикали. Вредното им действие върху организма се засилва допълнително при високи нива на стрес, замърсяване, консумация на алкохол и цигари или лоша диета.

Anti-Oxidation DR—IP е интравенозна терапията, която цели да се пребори със свободните радикали в организма, като подсили имунната защита на тялото. С една инфузия, съдържаща най-мощните антиоксиданти като Витамин С и глутатион, тялото възвръща естествената си защита срещу увреждания, причинени от свободни радикали и премахва натрупания оксидативен стрес. 

Anti-Oxidation DR—IP помага на имунната система да се бори с различни инфекции, стрес, умора и изтощение, като същевременно забавя процесите на стареене на клетките.

AntiOxidation DR—IP

Кога се нуждаеш от Anti-Oxidation DR—IP

Anti-Oxidation DR—IP е терапия подходяща при отслабена имунна защита и стрес.

При податливост към инфекции
Замайвания и загуба на фокус
Стрес и загуба на енергия
След боледуване

Каква е цената на Anti-Oxidation DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Anti-Oxidation DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Anti-Oxidation DR—IP въздейства цялостно върху организма като подобрява имунната защита. При скорошно боледуване или признаци на инфекции, ще усетиш възвръщане на енергията и силата в тялото. С Anti-Oxidation DR—IP ще почувстваш подобрение на фокуса и концентрацията, както и засилен тонус и свежест.

За постигане на оптимален ефект от терапията, в началото се препоръчва серия от три вливания за периода от един месец. След първия месец, терапията с Anti-Oxidation DR—IP може да се продължи поддържащо – по едно вливане всеки месец.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.