Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапииFusion DR—IP: Желязо и витамини за пълноценен баланс

Fusion DR—IP: Желязо и витамини за пълноценен баланс

Fusion DR—IP бързо и ефективно компенсира недостига на желязо и възстановява баланса в организма.

Какво представлява интравенозната терапия Fusion DR—IP

Хроничният недостиг на желязо поставя организма под сериозен риск, тъй като намалява количествата хемоглобин и еритроцити, което от своя страна не позволява на кръвта да доставя кислород до всички тъкани, органи и системи. Обикновено, този дефицит се компенсира чрез перорален прием на хранителни добавки с желязо, което често води до стомашно раздразнение, гадене или повръщане.

Fusion DR—IP е интравенозна терапия, специално разработена да компенсира хроничния недостиг на желязо в организма. Тя съдържа комплекс от желязо и витамини. Те се усвояват пълноценно от всяка клетка, а необходимите количества се натрупват в организма значително по-бързо в сравнение с обичайния прием на таблетки. 

Fusion DR—IP компенсира недостига на желязо в тялото, възстановява необходимото количество еритроцити в кръвта, подпомага естествените процеси по транспортиране на кислород в кръвта и постепенно връща организма към нормалния му ритъм.

Fusion DR—IP by DR—DENKOVA

Кога се нуждаеш от Fusion DR—IP

Fusion DR—IP е терапия, подходяща при определени състояния, сред които:

Желязодефицитна анемия
Липса на достатъчно желязо в хранителния режим
Затруднения при усвояването на желязо
Недостиг на витамини В6, В12 или фолиева киселина

Каква е цената на Fusion DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Fusion DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Fusion DR—IP възстановява дефицитите на желязо, витамин В6, витамин В12 и фолиева киселина, като по този начин връща баланса в тялото. Терапията е особено подходяща в случай на желязодефицитна анемия.

За максимален и продължителен ефект препоръчваме поредица от 3 последователни процедури, последвани от поддържаща процедура 1 път в месеца.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.