Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR–IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

За нас

Естетична дерматология и интравенозни терапии, които възстановят тялото, стимулират ума и енергизират душата ти.

Интравенозни терапии

Създадохме DR—IP by Dr. Denkova – интервенозни терапии с уникален почерк, от които можеш да се възползваш в комбинация с премиум изживяването в нашите специализирани клиники или по всяко време в комфорта на своя дом. Нашите инфузии и бустър шотове представялват внимателно селектирани витамини, минерали, електролити, аминокиселини и антиоксиданти, предназначени да облекчат болката, да възстановят тялото ти, да подмладят кожата ти, да стимулират ума ти и да енергизират душата ти.

Естетична дерматология

#TeamDenkova работи неуморно с една единствена цел – да подчертае и върне блясъка на естествената ти красота. Красота извън матрицата.

Нашият екип

Д-р Радина Денкова

Д-р Радина Денкова е дерматолог с вече доказано име в света на естетичната дерматология. Тя има висока професионална квалификация както в областта на класическите естетични терапии, така и в най-съвременните постижения на дерматологията. Като дерматолог, тя силно вярва в грижата за кожата отвътре-навън, откъдето произлиза и вдъхновението зад бранда DR—IP by Dr. Denkova.

Д-р Димитър Димитров

Д-р Димитър Димитров е анестезиолог, който познава действието на всеки микроелемент в човешкото тяло до най-финия детайл. Именно той е човекът, който създава всяка една от нашите DR—IP формули. Д-р Димитров използва своя дългогодишен опит и ненадмината експертиза, за да изгради и индивидуалните DR—IP терапии на нашите клиенти. 

Д-р Теодор Алексиев

Открий най-подходящата за теб дерматологична терапия или разбери коя е най-подходящата естетична процедура за постигане на желания ефект!

Д-р Теодор Алексиев от екипа на #TeamDenkova ще се погрижи за теб с една единствена цел – да подчертае и върне блясъка на естествената ти красота. Красота извън матрицата.

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.