Възползвай се от специалната цена на инфузия на месеца: Detox DR—IP и Energy DR—IP – 290 лв. Разбери повече

НачалоТерапевтични шотове

Терапевтични шотове

С помощта на терапевтичните шотове осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

Glutathione DR—IP Shot

Glutathione DR—IP Shot е терапевтичен шот, който се добавя към твоята индивидуална DR—IP терапия или избраната от теб готова формула. Тъй като се поставя венозно, глутатионът се усвоява напълно от всяка клетка в твоето тяло, като по този начин подобрява дейността на имунната система, възстановява хормоналния баланс в организма ти и връща блясъка на твоята кожа.

Glutathione DR—IP Shot
Vitamin B12 DR—IP Shot

B12 DR—IP Shot

B12 DR—IP Shot е интравенозен шот, който въвежда големи количества витамин В12 директно в кръвния поток, осигурявайки пълноценно и максимално абсорбиране от всяка клетка в твоето тяло. Обикновено, интравенозните шотове са предназначени като добавка към избрана от теб DR—IP формула, но могат да се използват и при профилактично регулиране на недостига на витамин B12 в организма ти.

VitaminD DR—IP Shot

VitaminD DR—IP Shot е интравенозен шот, който доставя големи количества витамин D директно в кръвния поток, осигурявайки пълноценно натрупване и максимално абсорбиране на този витамин от всяка клетка в твоето тяло. Обикновено, интравенозните шотове са предназначени като добавка към избрана от теб DR—IP формула, но могат да се използват и при профилактично регулиране на недостига на витамин D в организма ти.

Vitamin D DR—IP Shot

Разгледайте нашия ценоразпис

Време е да възстановиш своето тяло, да подмладиш кожата си, да стимулираш ума си и да енергизираш душата си.

Капка по капка.

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.

ПРОЧИСТИ ТЯЛОТО СИ ОТ ТОКСИНИТЕ И ГО ПОДСИЛИ С ЕНЕРГИЯ

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНАТА ЦЕНА ДО 15 АПРИЛ.