Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

НачалоИнфузионни терапии

Инфузионни терапии

Интравенозните DR—IP терапии са внимателно изготвени от нашия екип и съдържат специална селекция от витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти, които те презареждат и ти дават нов живот – капка по капка.

Anti-age DR—IP

Anti-age DR—IP е интравенозна терапия, която стимулира синтеза на колаген в кожата, подпомага нейното възстановяване и регулира продукцията на меланин. Този микс от витамини, минерали, антиоксиданти и аминокиселини се влива директно в кръвния поток, като бързо достига до дермалните клетки, за да ги хидратира и подхрани. По този начин кожата ти става гладка, с подобрена еластичност, без бръчки, със свеж и равномерен тен, връщайки твоето младежко сияние.

Anti-age DR—IP by DR—DENKOVA
Detox DR—IP by DR—DENKOVA

Detox DR—IP

Detox DR—IP е интравенозна терапия, която бързо и ефективно подпомага естествената детоксикация и нормалното функциониране на твоя организъм. Мощният микс съдържа голямо количество антиоксиданти, минерали и витамини, които не само неутрализират вредното въздействие на свободните радикали и оксидативния стрес, но и помага на клетите да се освободят от токсините, да се хидратират и да подобрят своите метаболитни процеси.

Hydra DR—IP

Hydra DR—IP е интравенозна терапия за дълбока клетъчна хидратация, която се равнява на 4-5 литра изпита вода. Тя съдържа множество електролити и минерали, които възстановяват водния баланс в организма, подпомагат работата на всички ензимни системи и съживяват всяка една клетка в твоето тяло.

След тази интравенозна терапия ще усетиш прилив на енергия, ще се справиш с хроничната умора, а персистиращата мигрена ще остане в миналото!

Hydra DR—IP by DR—DENKOVA
Recovery DR—IP by DR—DENKOVA

Recovery DR—IP

Recovery DR—IP е специална интравенозна терапия, съдържаща комбинация от витамини, минерали и имуностимулатори, чрез които бързо и ефективно възстановява твоя организъм след боледуване от коронавирус. Тъй като се влива венозно, елементите в тази инфузия се усвояват пълноценно от всяка клетка в тялото. Този процес е значително по-бърз и по-ефективен в сравнение с конвенционалния орален прием на хранителни добавки под формата на таблетки.

Morning DR—IP

Morning DR—IP e специална интравенозна формула, която мигновено премахва всички странични ефекти от прекомерния прием на алкохол. За разлика от пероралните медикаменти, които могат допълнително да подразнят лигавицата на стомаха, тази интравенозна терапия спестява редица часове, прекарани в отпадналост, гадене и главоболие.

Morning DR—IP съдържа лесноусвоими витамини и минерали, които се абсорбират на 100% от всяка клетка в тялото.

Morning DR—IP by DR—DENKOVA
Power DR—IP by DR—DENKOVA

Power DR—IP

Power DR—IP ускорява процеса за възстановяване на мускулите, като им предоставя огромно разнообразие от витамини, минерали и аминокиселини, които подобряват метаболизма на мускулните клетки, подпомагат образуването на нови мускулни влакна и подкрепят пълноценното функциониране на периферната нервна система.

Power DR—IP ти помага не само да подобриш своя външен вид, като възстановява мускулите по-бързо и те зарежда с енергията и издръжливостта, от които се нуждаеш за пълноценна тренировка.

Energy DR—IP

Energy DR—IP е интравенозна терапия, която моментално съживява всяка клетка и предоставя енергия за тялото и ума. Специалната формула съдържа богато разнообразие от витамини, минерали и антиоксиданти, които подобряват всички клетъчни функции, засилват метаболизма и подпомагат концентрацията.

Energy DR—IP зарежда с енергия както тялото, така и ума ти, за да живееш пълноценно всеки ден.

Energy DR—IP by DR—DENKOVA
Immunity DR—IP by DR—DENKOVA

Immunity DR—IP

Immunity DR—IP е интравенозна терапия, която подсилва имунитета и ревитализира клетките в тялото, за да може то да бъде по-здраво и устойчиво на влиянията на околната среда. Формулата съдържа специално разработен баланс от витамини, минерали и антиоксиданти с противовъзпалително действие, който се усвоява на 100% от организма, подпомагайки неговите естествени метаболитни и оздравителни процеси.

Immunity DR—IP те зарежда с енергия и ти помага да посрещнеш новите предизвикателства в отлично здраве.

Fusion DR—IP

Fusion DR—IP е интравенозна терапия, специално разработена да компенсира хроничния недостиг на желязо в организма. Тя съдържа комплекс от желязо и витамини, който се влива директно в кръвния поток. Благодарение на това, желязото и витамините се усвояват пълноценно от всяка клетка, а необходимите техни количества се натрупват в организма значително по-бързо в сравнение с обичайния прием на таблетки.

Fusion DR—IP компенсира недостига на желязо в тялото, възстановява необходимото количество еритроцити в кръвта, подпомага естествените процеси по транспортиране на кислород в кръвта и постепенно връща организма към нормалния му ритъм.

Fusion DR—IP by DR—DENKOVA
AntiOxidation DR—IP

Anti-Oxidation DR—IP

Anti-Oxidation DR—IP е формула за подсилване естествената защита на тялото срещу негативните свободни радикали. 

Антиоксидантите имат свойството да балансират нивата на свободните радикали и да неутрализират вредното действие на токсините в тялото. Anti-Oxidation DR—IP е инфузия, която комбинира в себе си всички необходими витамини и минерали, за укрепването и засилването на естествената защита на организма.

Anti-Oxidation DR—IP помага на имунната система да се бори с различни инфекции, стрес, умора и изтощение, като същевременно забавя процесите на стареене на клетките.

Iron DR—IP

Занижените нива на желязо, често се свързва с желязодефицитна анемия. Причините за появата ѝ са свързани с недостатъчен прием на микроелемента чрез диетата, бременност и кърмене, обилно кървене по време на месечен цикъл. Железния дефицит води до умора и обща слабост, липса на енергия и задух.

Iron DR—IP е интравенозна терапия, която ефективно и бързо възстановява нивата на желязо в организма. За разлика от хранителните добавки, интравенозната инфузия с желязо и витамини се усвоява лесно, без неприятни странични ефекти като гадене и повръщане. Транспортът на кислород до всяка клетка се засилва, а тялото възвръща своята енергия и жизненост.

Stress Relief DR—IP

Stress Relief DR—IP съчетава в себе си комбинация от витамини и минерали, които таргетират невроните и нервната система, като им помагат да намалят активността си и така да се отпуснат. А ти, да усетиш спокойствие и релакс.

Stress Relief DR—IP подобрява функционирането на нервната система и позволява на тялото и ума да постигнат баланс в напрегнатия начин на живот. Интравенозната формулата Stress Relief DR—IP помага при безсъние или нарушен ритъм на съня.

Slim+Energy DR—IP

Стресът, нередовното и неправилно хранене, напрегнатият начин на живот и редица външни фактори влияят негативно не само върху нивата ни енергия през деня, но и често афектират теглото ни. За да се преборим проактивно с тези предизвикателства, комбинирахме една от най-прилаганите ни терапии за възстановяване на енергията и здравето на организма, Energy DR-IP, с инжекционен продукт съдържащ вещество, което потиска апетита. Така терапевтичният план работи в синхрон, в който двата механизма взаимно допълват действието си.

Инжектираното вещество намаля усещането за глад, като пряко повлиява рецепторите за ситост в мозъка, като действието на всяка инжекционна доза продължава около седмица. Така се стимулира контролираното и постепенно намаляване на теглото.

Същевременно, интравенозната терапия с Energy DR-IP подсилва метаболизма и повишава енергията на пациента, за да се избегне загубата на жизненоважни микроелементи в периода на отслабване.

Individualna DR—IP formula by DR—DENKOVA

Individual DR—IP

Има ситуации, в които диетата, тренировъчният режим или назначена терапия дават най-добри резултати единствено ако са съобразени с твоето тяло и възможности. Това правило важи и когато говорим за дефицитите на определени вещества в организма, които трябва да си набавиш, за да живееш пълноценно.

Персоналната DR—IP формула бързо и ефективно компенсира дефицитите в твоето тяло, като подобрява здравето, повишава енергията, стимулира твоя ум, за да живееш пълноценно – по твоите правила.

Разгледайте нашия ценоразпис

Време е да възстановиш своето тяло, да подмладиш кожата си, да стимулираш ума си и да енергизираш душата си.

Капка по капка.

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.