Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

НачалоБлогТайните на инфузионната терапия: Как да изглеждаме и да се чувстваме по-млади
Тайните на инфузионната терапия: Как да изглеждаме и да се чувстваме по-млади

В днешния забързан свят, в който стремежът към младост и красота е по-силен от всякога, много хора се обръщат към все по-иновативни методи, за да постигнат този идеал. Сред най-популярните се нарежда и инфузионната анти ейдж терапия. Нека видим дали и как интравенозното вливане може да ни помогне да изглеждаме и да се чувстваме по-млади.

 

Какво представлява инфузионната анти ейдж терапия

Инфузионната анти ейдж терапия е ефективен метод за подобряване на външния вид и забавяне на признаците на стареене чрез директно доставяне на витамини и минерали в кръвния поток. Формулите са специално разработени и се изготвят непосредствено преди тяхното поставяне.

 

 

Ползи от инфузионната анти ейдж терапия

  • Подобрено усвояване на веществата

Едно от най-големите предимства на интравенозната терапия е, че тя заобикаля храносмилателната система и доставя основни нутриенти директно в кръвния поток. Това гарантира бързо и ефективно усвояване на тези вещества и води до по-добро общо здраве и забавяне на процеса на стареене.

  • Антиоксидантна подкрепа

Инфузионната терапия осигурява висока концентрация на антиоксиданти като витамин С и глутатион. Те спомагат за неутрализиране на свободните радикали, които причиняват оксидативен стрес и увреждане на клетките. А редуцирането на оксидативния стрес значително забавя процеса на стареене.

  • Хидратация на кожата

Добрата хидратация е от съществено значение за поддържане на млада и сияйна кожа. Инфузионната терапия може да достави течности директно в кръвния поток, осигурявайки бърза хидратация. Добре хидратираната кожа изглежда по-гладка, по-плътна и по-здрава.

  • Производство на колаген

Анти ейдж инфузионните терапии съдържат аминокиселини, необходими за синтеза на колаген – протеинът, който придава структура и еластичност на кожата. Подпомагайки производството на колаген, интравенозната терапия може да намали видимите признаци на стареене и да поддържа кожата стегната и гладка.

  • Повишаване на енергията и жизнеността

С напредването на възрастта енергийните ни нива намаляват, което се отразява на  цялостното ни здраве и външен вид. Като попълва запасите на организма с основни нутриенти, инфузионната терапия повишава енергията и допринася за по-бодрото ни и жизнено състояние.

 

 

 

Основни съставки на инфузионната анти ейдж терапия

Витамини В

Витамините от група B са важни за грижата за кожата. Те помагат за поддържане на естествените нива на хидратация, предотвратяват обриви, подобряват клетъчния обмен и насърчават производството на колаген. Освен това, те са от полза при лечение на акне, екзема и дерматит.

Витамин B12

Този витамин е важен за здравите коса, кожа и нокти. Той насърчава клетъчното делене и намалява кожните проблеми като зачервяване, сухота и белези от акне.

Витамин С

Витамин С стимулира производството на колаген, минимизира появата на фини линии и бръчки и придава на кожата по-стегнат и гладък вид.

Глутатион

Мощен антиоксидант, глутатионът е от ключово значение за извеждането на токсините от организма и поддържането на младежкия блясък на кожата. Добавянето на глутатион чрез инфузионна терапия дава на кожата допълнителната подкрепа, от която се нуждае, за да изглежда по най-добрия начин.

Цинк

Цинкът помага за защита и заздравяване на кожата. Той минимизира свободните радикали, укрепва имунната система, намалява възпалението и укрепва косата и ноктите.

NAD+

NAD+ е коензим, който е от съществено значение за основните биологични процеси в организма. С напредването на възрастта нивата на NAD+ намаляват, което ускорява процеса на стареене. Инфузионната терапия с NAD+ може да намали риска от симптоми като мозъчна мъгла, сърдечни заболявания и диабет, като същевременно забави процеса на стареене.

 

 

 

Въпреки че няма начин да предотвратим естествения процес на стареене, инфузионната терапия, комбинирана със здравословен начин на живот, може да ни помогне да изглеждаме и да се чувстваме значително по-млади.

Анти ейдж инфузиите са част от богатата гама от DR—IP терапии, които ще откриете в центровете DR—IP by DR—DENKOVA. Запазете час за консултация с д-р Димитров и открийте точно от какво имате необходимост и кои са веществата липсващи на тялото ви, за да функционира то оптимално.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

Прочетете още за:

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.