Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоТерапевтични шотовеZinc DR—IP Shot: Подпомага организма и подобрява здравето на кожата

Zinc DR—IP Shot: Подпомага организма и подобрява здравето на кожата

Zinc DR—IP Shot подпомага организма в борбата с възпаления и инфекции и подобрява здравето на кожата.

Какво представлява Zinc DR—IP Shot?

Цинкът е вторият най-разпространен минерал в организма, след желязото. Има го във всяка клетка, но тялото не може да произвежда цинк по естествен начин. Поради тази причин а трябва ежедневно да си набавяме достатъчно количество от него. Цинкът се явява основно хранително вещество, което изпълнява много важни физиологични функции и е от значение за функционирането на над 300 ензима.

Тежкият дефицит на цинк може да причини редица здравословни проблеми – нарушения в растежа и развитието, забавена полова зрялост, кожни обриви, хронична диария, забавено зарастване на рани и поведенчески проблеми.

Zinc DR—IP Shot способства за повишаване на енергийните нива на организма, играе роля в поддържането на структурата и целостта на костите и се препоръчва за регулиране на свързаните с възрастта промени в тъканите.

Терапията с Zinc DR—IP Shot подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите, действайки като естествено противовъзпалително средство, ограничава бактериалния растеж и възпаленията, и дори потиска секрецията на мастните жлези при лечение на акне.

Кога се нуждаеш от Zinc DR—IP Shot?

Zinc DR—IP Shot подпомага организма в борбата с възпаления и инфекции и подобрява здравето на кожата.

При дефицит на цинк в организма.

Каква е цената на Zinc DR—IP Shot?

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво трябва да знаеш за Zinc DR—IP Shot?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

Цинкът регулира метаболизма, поддържа имунната система и подобрява способността на тялото да се бори с инфекции. Може също така да намали прогресията на някои дългосрочни здравословни състояния.

  • Подобрява защитните механизми на организма
  • Облекчава симптомите на дългосрочни състояния
  • Подобрява енергията
  • Контролира възпаленията
  • Намалява обривите

Приемът на цинк интравенозно може значително да повиши нивата му в тялото. След Zinc DR—IP Shot ще изпиташ всички ползи за здравето по-бързо и по-силно от всякога. Резултатите са очевидни: ще се почувстваш по-здрав почти мигновено!

Броят на процедурите може да бъде 1, 3 или 6 като се съобразява с индивидуалните характеристики на пациента. За повече информация относно брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.