Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

Selenium DR—IP Shot: Защитава тялото и кожата от оксидативен стрес

Селенът е изключително важен минерал, необходим за нормалната функция на тялото.

Какво представлява Selenium DR—IP Shot?

Селенът е отговорен за поддържане на жизненоважни телесни функции, регулира важни метаболитни процеси и е способен да намали предразположеността ни към хронични проблеми и сърдечно-съдови заболявания.

Интравенозното приложение на минерала чрез Selenium DR—IP Shot е силно препоръчително поради няколко причини. Селенът подпомага неутрализирането на свободните радикали и защитата на тялото и кожата от оксидативен стрес.

Това предотвратява преждевременното стареене и намалява вероятността от развитие на определени състояния, свързани с паметта.

Многобройни потенциални ползи!

Селенът е изключително важен минерал, необходим за нормалната функция на тялото.

Селенът има потенциала да защитава здравите клетки срещу увреждане на ДНК и може да спомогне за намаляване на специфични маркери на възпаления в тялото.

Той играе важна роля за щитовидната жлеза и метаболизма на тироидните хормони, когнитивните функции, синтеза на ДНК и предпазва организма от оксидативен стрес и токсичния ефект на тежките метали.

Кога се нуждаеш от Copper DR—IP Shot?

Приложен чрез интравенозно вливане, Copper DR—IP Shot попада директно в кръвния поток и това осигурява на медта бързо абсорбиране от организма.

При дефицит на минерала мед

Каква е цената на Selenium DR—IP Shot?

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво трябва да знаеш за Selenium DR—IP Shot?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

Селенът подпомага неутрализирането на свободните радикали и защитата на тялото и кожата от оксидативен стрес. Това предотвратява преждевременното стареене и намалява вероятността от развитие на определени състояния, свързани с паметта.

Организмът ни се нуждае от сравнително малки дози селен, но ползите от него са много:

  • Повишава имунитета
  • Намалява риска от рак
  • Подпомага паметта
  • Намалява симптомите на астма
  • Минимизира оксидативното увреждане
  • Забавя прогресирането на състояния, свързани с възрастта

Броят на процедурите може да бъде 1, 3 или 6 като се съобразява с индивидуалните характеристики на пациента. За повече информация относно брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.