Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

Copper DR—IP Shot: Медта е съществен за здравето микроелемент

Приложен чрез интравенозно вливане, Copper DR—IP Shot попада директно в кръвния поток, осигурявайки на медта бързо абсорбиране от организма.

Какво представлява Copper DR—IP Shot?

Медта е съществен за здравето микроелемент, който изпълнява ключови функции в човешкия организъм.

Обновяване на кръвта: една от най-важните функции на медта е синтезът на червени кръвни клетки, които пренасят кислород до тъканите и органите.

Неврологични функции: Медта играе важна роля в неврологичните функции, включително в поддържането на здравето на нервната система и преноса на сигнали между нервите.

Метаболизъм на желязо: Медта помага за усвояването и използването на желязо в организма, което е от съществено значение за нормалното функциониране на червените кръвни клетки.

Многобройни потенциални ползи!

Формиране на колаген: Медта е необходима за синтеза на колаген, който е основен изграждащ елемент на кожата, сухожилията, костите и съединителните тъкани.

Антиоксидантна защита: Медта действа като антиоксидант, помагайки на клетките да се защитават от свободните радикали, които могат да причинят увреждане на клетъчните структури.

Имунна функция: Медта участва в регулирането на имунната система и защитава организма от инфекции и заболявания.

Поддържане на здравето на костите: Той е от значение за здравето на костите, като участва в процесите на минерализация и възстановяване на костната тъкан.

 

До какво води дефицитът на мед?

Дефицитът на мед може да доведе до анемия и до промени в нивата на липидите в кръвта, рисков фактор за атеросклеротични сърдечно-съдови заболявания. Затова е важно да се поддържа балансиран прием на този важен минерал чрез храна или добавки.

Признаци на дефицит:

  • Преждевременно побеляване на косата
  • Блед цвят на кожата
  • Остеопороза и други костни дефекти
  • Нарушения на съединителната тъкан
  • Нарушен растеж и пигментация

Сред най-добрите източници на мед са червени меса, авокадо, черен шоколад, нахут,  сладки картофи, бразилски орехи, бадеми, фъстъци, тофу, морски дарове.

Кога се нуждаеш от Copper DR—IP Shot?

Приложен чрез интравенозно вливане, Copper DR—IP Shot попада директно в кръвния поток и това осигурява на медта бързо абсорбиране от организма.

При дефицит на минерала мед

Каква е цената на Copper DR—IP Shot?

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво трябва да знаеш за Copper DR—IP Shot?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

Медта е съществен за здравето микроелемент с ключови функции за човешкия организъм. Затова е важно да се поддържа балансиран прием на този минерал чрез храна или добавки.

Медта допринася за синтез на червени кръвни клетки, поддържане на здравето на нервната система, усвояването и използването на желязо в организма, синтез на колаген, регулиране на имунната система и други.

Броят на процедурите може да бъде 1, 3 или 6 като се съобразява с индивидуалните характеристики на пациента. За повече информация относно брой и честота на инжектиране се консултирайте с нашите специалисти.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.