Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

Caffeine DR—IP Shot: Енергиен тласък и повишена концентрация

Отличен начин да получиш мигновено освежаване и зареждане с енергия, без да изпитваш недостатъците на кофеина.

Какво представлява Caffeine DR—IP Shot?

Caffeine DR–IP Shot е ценен и полезен в различни ситуации, в които се нуждаеш от допълнителен енергиен тласък или повишена концентрация:

  • Повишаване на физическата издръжливост и енергия: Кофеинът подобрява физическата издръжливост, като увеличава производството на адреналин и помага на тялото да издържа по-интензивни физически натоварвания.

  • Подобряване на Концентрацията и Когнитивните Функции: Кофеинът може да подобри концентрацията, бдителността и когнитивната функция, което е полезно по време на интензивни учебни сесии или при работа, която изисква високо ниво на внимание.

Многобройни потенциални ползи!

  • Повишаване на Метаболизма: Кофеинът подпомага разграждането на мастните клетки, превръщайки ги в свободни мастни киселини, които могат да бъдат използвани от тялото като източник на енергия. Това допълнително допринася за подобряване на физическата издръжливост и ефективност по време на тренировки.

  • Стимулиране на Централната Нервна Система: Кофеинът може да има положителен ефект върху настроението, като стимулира производството на определени невротрансмитери в мозъка, които са свързани с усещането за удоволствие и мотивация. Научни изследвания показват, че терапията с кофеин е ефективен метод за борба с мигрената, като спомага за по-бързото и леко преминаване на нейните пристъпи.

Кога се нуждаеш от Caffeine DR—IP Shot?

Мигновено освежаване и зареждане с енергия, без да изпитваш недостатъците на кофеина като безсъние, нервност или ускорено сърцебиене

За издръжливост и енергия
За концентрация при учене и работа
За намаляване на менталната умора
За подобряване на метаболизма

Каква е цената на Caffeine DR—IP Shot?

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоята индивидуална формула непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар нашите медицински лица могат да администрират твоята дрип формула в удобна за теб среда.

Какво трябва да знаеш за Caffeine DR—IP Shot?

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни формули за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP инфузията непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозен бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

Получаваш мигновено освежаване и зареждане с енергия, без да изпитваш недостатъците на кофеина като безсъние, нервност или ускорено сърцебиене.

Caffeine DR–IP Shot е ценен и полезен в различни ситуации, в които се нуждаеш от допълнителен енергиен тласък или повишена концентрация:

  • За физическа издръжливост и енергия
  • За концентрация при учене и работа
  • За намаляване на менталната умора
  • За подобряване на метаболизма

Броят на процедурите може да бъде 1, 3 или 6 като се съобразява с индивидуалните характеристики на пациента. За повече информация относно брой и честота на инжектиране, се консултирайте с нашите специалисти.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.