Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

Скинбустър Juvederm Volite

Свежа, еластична и дълбоко хидратирана кожа до 6 месеца с Juvederm Volite.

20+

Подходяща възраст

15 мин

Времетраене

1-2

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Дълготрайни резултати само с една процедура

Създаден специално за дълбока хидратация на кожата, за изключителна еластичност и мекота на излъчването, Juvеderm Volite е революционен продукт с продължително действие – само една процедура гарантира резултати за до 6 месеца.

ТЕХНОЛОГИЯТА VYCROSS

Juvеderm Volite е част от семейството на VYCROSS технологията – патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина. Технологията прави скинбустъра изключително ефективен при подобряването еластичността и хидратацията на кожата, придава повече обем и удължава ефекта от филъра за по-дълго.

НЕЗАБАВНИ РЕЗУЛТАТИ

96% от пациентите забелязват драстична промяна още в първия месец след процедура. Juvеderm Volite дълбоко и дълготрайно хидратира кожата като я прави стегната, свежа и по-плътна. А и отлично подготвена за следващи терапии за възстановяване на загубения обем с филъри.

Един скинбустър. Много предимства.

Juvеderm Volite е революционен продукт от ново поколение, който променя лицето и на естетичната дерматология. А на вашето – връща жизнеността и свежия, отпочинал вид.

ЕТЕСТЕСТВЕН ВИД

Скинбустърът използва хомогенен гел с гладка консистенция за естествено усещане и излъчване.

 

БЕЗ МИГРАЦИЯ

Филърът е създаден за да подобри текстурата и еластичността на кожата. Той запазва формата си и не мигрира при инжектиране.

ЗА ДЪЛГО

Патентованата технология VYCROSS дава на скинбустъра неговия забележително продължителен ефект.

 

БЕЗ ДЕГРАДАЦИЯ

Здравата мрежа от хиалуронова киселина е резистентна на механизмите на деградация.

Каква е препоръчителната честота на процедурите и други въпроси

Поради технологията зад филъра на Juvеderm Volite, една процедура е напълно достатъчна за постигане на дълготрайни резултати.

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Възможно е да има нужда от допълнителна процедура след първата, така че винаги се препоръчва последваща консултация. Подробности относно цената можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите клиники в София и Варна, в които се поставят филъри с отстъпка от редовната им цена.

Продуктът се инжектира с изключително тънка игла от ново поколение, което гарантира минимална болка. Наличието на лидокаин в Juvéderm Volite осигурява изключителен комфорт по време на манипулацията.

Начинът на инжектиране на продукта гарантира прецизност в работата – дискомфортът, отоците и синините са сведени до минимум.

След една-единствена процедура ще се радвате както на изравнен тен, така и на подобрена текстура и еластичност. Освен това формулата на Volite осигурява многократно по-голяма защита от свободните радикали, които увреждат кожата.

  • При бременност и кърмене;
  • При заболявания в остра фаза;
  • При инфекции в третираната зона.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Запазете час за посещение

Дерматология (Пловдив)

Пловдив, бул. Марица 31

Работно време (Пловдив)

Вторник - Събота:
10:00 - 19:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.