Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

Персонални мезотерапии

Изглаждане, стягане, ревитализация. Мезотерапията връща младостта и блясъка на кожата.
30+

Подходяща възраст

30 мин

Времетраене

4-6

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Пълна ревитализация на кожата

Любима на пациентите, процедурата мезотерапия (от гр. „мезо“ – среден и “терапеа”- лечение) решава много естетични проблеми: бори се с падането на косата, отстранява белези и ръбци, забавя видимо процесите на стареене на кожата и ѝ придава блясък, хидратация и стегнат, свеж вид.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН КОКТЕЙЛ

Чрез прецизни убождания, в дермата се въвеждат различни фармацевтични, хомеопатични или растителни екстракти, а също витамини или микроелементи. Точно тези, от които твоята кожа се нуждае.

ДИРЕКТНО ТРЕТИРАНЕ

Активните вещества се инжектират директно в проблемната зона, което позволява да се прилагат по-високи концентрации от тях, за да се постигнат по-прецизни и ефективни резултати.

Предимствата на мезотерапията

Неслучайно мезотерапията е неизменима част от арсенала на всеки естетичен дерматолог. С множеството си приложения и благоприятни за кожата ефекти, една персонална мезотерапия може да се справи с редица проблеми.

ЦЯЛОСТНО ОСВЕЖАВАНЕ

Мезотерапията може да се прилага на лице, деколте, шия и ръце.

СЪВМЕСТИМОСТ

Съчетава се чудесно с поставянето на мускулен релаксант и въвеждането на хиалуронова киселина, както и с други нехирургически манипулации.

АКТИВНА СТИМУЛАЦИЯ

Подпомага по-бързото възстановяване на кожата на лицето и тялото след пластични операции, пилинги и лазерен рисърфисинг.

БЕЗ СЛЕДИ

На мястото на убожданията не остават белези. А до няколко часа повечето следи от процедурата изчезват.

Каква е цената на мезотерапията и други практични въпроси

Цената на мезотерапията зависи от съдържанието на коктейла, който се инжектира. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. По време на предварителната консултация за процедурата нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Комбинира ли се Pluryal® Silk с други терапии и още въпроси

Мезотерапията с полинуклеотиди подобрява многократно ефекта и ускорява възстановяването след лазерни, микронидлинг и радиочестотни терапии за премахване на несъвършенства и стимулиране на колагена, както и след процедури за дълбок химичен пилинг.
Терапията не изисква специална подготовка. Продължителността й е 10-20 минути, а инжектирането на различните активни вещества обикновено е слабо болезнено. За максимален комфорт специалистите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY прилагат обезболяващи кремове или в инжекционните коктейли добавят обезболяващи средства.
По време на възстановителния период могат да се получат отоци и леки синини. Други нежелани ефекти са зачервяване и слаба оточност в третираната зона, сърбеж, парене, усещане за натъртване. Дискомфортът изчезва в рамките на няколко часа до 4-5 дни.
Резултатите от мезотерапията обикновено се появяват около месец след извършването на процедурите.
Продължителността на курса е съобразена с индивидуалните особености на всеки пациент, с вида на третирания проблем и с неговата тежест. Броят на терапиите може да варира от 3 до 15-20 през интервал от 1 до 3-6 седмици. Честотата зависи и от вида на въвежданите продукти.

Запазете час за посещение

Дерматология (Пловдив)

Пловдив, бул. Марица 31

Работно време (Пловдив)

Вторник - Събота:
10:00 - 19:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.