Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

Мезотерапия с полинуклеотиди

Наричат Pluryal® Silk течният “уплътнител” или инжекцията, която лекува кожата отвътре.

20+

Подходяща възраст

30 мин

Времетраене

1-3 сезонно

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Биостимулиране на кожата отвътре

Процесите, които предизвикват увреждането на кожата стартират дълбоко под повърхността ѝ. Там действа и биостимулаторът Pluryal® Silk – иновативна мезотерапия за уплътняване и омекотяване на кожата чрез инжектиране на полинуклеотиди.

ПОВЕЧЕ ОТ КОЗМЕТИЧНА ПРОЦЕДУРА

Полинуклеотидите са молекули, които стимулират активността на фибробластите както и създаването на нови кръвоносни съдове, които „хранят“ кожата. Затова ги наричат и „лечители“ на кожата.

ПОДХОДЯЩИ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Една от отличителните характеристики на полинуклеотидите е, че са напълно абсорбируеми, неалергенни и имат мощен противовъзпалителен ефект.

БИОСТИМУЛАТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА КОЛАГЕН

Полинуклеотидите също ускоряват тъканната регенерация и заличаването на белези, тъй като активират секрецията на растежни фактори и колагенови протеини.

НЕ СЪЗДАВА ОБЕМ

Ревитализиращата мезотерапия не съдържа хиалуронова киселина и не създава обем, което я прави изключително подходяща за третиране в областта на околоочния контур, клепачите и устата.

Уникалните предимства на полинуклеотидите

Биостимулаторът с полинуклеотиди е подходящ дори и за най-деликатните зони на лицето и тялото. Pluryal® Silk прави кожата копринено мека като не само изглажда несъвършенствата, но и ги лекува.

ЖИЗНЕНА НАВСЯКЪДЕ

Подхранва и уплътнява кожата в
най-деликатните зони.

ПОВЕЧЕ КОЛАГЕН

Увеличава производството на колаген.

ЕЛАСТИЧНА И ЖИВА

Повишава еластичността и виталитета на кожата.

САМОВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Подпомага естествената способност на кожата да се регенерира.

Pluryal® Silk като част от вашата анти-ейдж програма

Полинуклеотидната мезотерапия е незаменима част от арсенала за превенция на стареенето. Особено ако държите на естествения подход в грижата за кожата и искате коригиращо решение за мимическите бръчки, различно от ботулинов токсин. Pluryal® Silk е перфектно средство също и за стимулация възстановяването на кожата след рисърфисинг процедури.

Комбинира ли се Pluryal® Silk с други терапии и още въпроси

Мезотерапията с полинуклеотиди подобрява многократно ефекта и ускорява възстановяването след лазерни, микронидлинг и радиочестотни терапии за премахване на несъвършенства и стимулиране на колагена, както и след процедури за дълбок химичен пилинг.

Терапията не изисква специална подготовка. Продължителността й е 20-30 минути, а инжектирането на активния коктейл с полинуклеотиди е при максимален комфорт за пациента.

Продуктът се инжектира на границата в дълбока дерма / хиподерма. В продължение на 2-3 седмици полинуклеотидите стимулират активността на фибробластите, производството на колаген, хиалуронова киселина и фибронектин, както и създаването на нови кръвоносни съдове, които „хранят“ кожата и имат мощен противовъзпалителен ефект.

По време на възстановителния период могат да се получат отоци и леки синини. Други нежелани ефекти са зачервяване и слаба оточност в третираната зона, сърбеж, парене, усещане за натъртване. Дискомфортът изчезва в рамките на няколко часа до 4-5 дни.

Още на деветия ден след инжектиране се отбелязва ръст в нивата на колаген в размер на 7%. Ефектът от мезотерапията с полинуклеотиди се разгръща след около 3 седмици, когато е видим резултатът от стимулираната колагенова синтеза.

В зависимост от състоянието на кожата, биостимулаторът се инжектира два или три пъти в интервал от 2-3 седмици. Ако е необходимо, могат да се назначат поддържащи процедури с еднократно инжектиране през няколко месеца.

Употребата на Pluryal® Silk е противопоказана при пациенти, които са с история за алергии към продукти от рибен произход. Поради липсата на клични данни относно употребата на продукта при пациенти с автоимунни заболявания, бременни жени или кърмачки, както и при пациенти под 18г., не се препоръчва третиране с Pluryal® Silk в тези случаи.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Цената на мезотерапията се определя от броя милилитри и е налична в актуалния ни ценоразпис. По време на твоята консултация ще получиш и повече информация за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Запазете час за посещение

Дерматология (Пловдив)

Пловдив, бул. Марица 31

Работно време (Пловдив)

Вторник - Събота:
10:00 - 19:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.