Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

Инжекционен колагенов стимулатор Juvelook

Комбинацията от хиалуронова киселина и полимлечна киселина, която лифтира и стяга кожата на лицето.
25+

Подходяща възраст

30 мин

Времетраене

2-3

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Ново поколение биостимулиращ хибриден филър Juvelook

Съчетава ползите от HA (хиалуронова киселина) и на дългосрочната стимулация на производството на колаген чрез PLLA. По този начин Juvelook постига видими резултати след инжекционната процедура. Тази комбинация едновременно хидратира и придава лек обем на самата кожа, стимулира синтеза на нов колаген и така прави кожата по-плътна.

ОБЕМ

Постепенното намаление на колагена, еластичните фибри и хиалуроновата киселина води до появата на фини линии и бръчки. Филърите, които включват хиалуронова киселина, представляват идеалното решение при загубата на обем, която е резултат от влиянието на времето. Те позволяват моделирането на различни зони на лицето, с цел възстановяване на свежестта и запазване на младежкия контур и овал на лицето.

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

Juvelook действа като биостимулатор, който подпомага фибробластите. По този начин стимулира колаген синтеза и подобрява еластичността на кожата.

Уникалното действие на Juvelook

Това е единственият продукт на базата на полимлечна киселина, одобрен за употреба в деликатни зони – в периорбитална, периорална, чело и шия.

ПРИЛОЖЕНИЕТО

Специализираните и иновативни филъри инжекционни стимулатори Juvelook включват не само коригиране и моделиране, стягайки кожата, но и стимулиране на естественото производство на колаген. Приблизително две седмици след процедурата стартира синтезът на колаген чрез PLLA микрочастици.

 

ДЕЙСТВИЕТО

Принципът на действие, когато Juvelook се инжектира в кожата, молекулите на хиалуроновата киселина веднага възстановяват хидратацията в кожата, докато ултрафините молекули на PLLA сътрудничат с организма ви, за да стимулират фибробластите и индуцират производството на колаген.

Каква е цената на филърите и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. 

Предварителни тестове не са необходими. Материалът се инжектира в кожата чрез тънка игла или канала (ленисна) на различна дълбочина, в зависимост от конкретните нужди. За по-голям комфорт, местата може да се обезболят с локален анестетик.
Мекият, удобен за работа продукт извайва нови, естетични и естествено изглеждащи форми.

Всички възможни реакции са временни и индивидуално обособени. Те могат да бъдат зачервяване, лек оток, болка, промяна на цвета на апликирания участък. Отшумяват в течение на няколко дни до седмица.

Видим резултат има след около 4 седмици от проведената процедура. Резултатът е дълготраен – около 24 месeца. Това зависи от индивидуалните особености на организма
Процедурите се извършват на всеки 12-24 месеца – приблизително това е периодът, в който хиалуроновите филъри се разграждат от организма. При необходимост процедурата би могла да се повтори 1 месец след първата интервенция.
Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Запазете час за посещение

Дерматология (Пловдив)

Пловдив, бул. Марица 31

Работно време (Пловдив)

Вторник - Събота:
10:00 - 19:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.