Възползвай се от специалната цена на инфузия на месеца: Detox DR—IP и Energy DR—IP – 290 лв. Разбери повече

НачалоИнфузионни терапииRenewal DR—IP: Поднови енергията си след боледуване

Renewal DR—IP: Поднови енергията си след боледуване

Renewal DR—IP е интравенозна терапия, която бързо и ефективно възстановява организма след преболедуване от вирус или грип.

Какво представлява интравенозната терапия Renewal DR—IP

Всеки от нас се сблъсква с вирус или грип, най-вече през есенно-зимните периоди, когато студеният климат благоприятства развитието на различни видове инфекции. И макар да сме свикнали с тях, всички те изчерпват имунитета ни и могат както да повлияват цялостния ни начин на живот, така и да оставят отпечатък върху отделни органи и системи в човешкото тяло.

Renewal DR—IP е интравенозна терапия, която бързо и ефективно възстановява след вирусно боледуване, като доставя на клетките в тялото всички витамини и минерали, които обикновено са в дефицит след преминаване на инфекцията. Тази инфузия е обогатена и с магнезий и глутатион, които съкращават периода на съживяване на клетките и драстично повишават нивата на твоята енергия.

Тъй като се влива венозно, Renewal DR—IP гарантира 100% усвояване на всички вещества и минерали, за да се радваш на отлична здравословна форма мигновено, без перорален прием на хранителни добавки.

Renewal DR—IP by DR—DENKOVA

Кога се нуждаеш от Renewal DR—IP

Renewal DR—IP е интравенозна терапия, подходяща за цялостно възстановяване на организма след вирус или грип.

Вирусни епидемии
Скорошно боледуване

Каква е цената на Renewal DR—IP

Изтегли пълна информация за актуалните цени на всяка една DR—IP терапия, като натиснеш бутона по-долу.

DR—IP terapiya by DR—DENKOVA

Грижа за теб, базирана на нашия опит

Интравенозните DR—IP терапии се изготвят внимателно от нашия екип, като се съобразяваме с твоите персонални нужди от витамини, минерали, аминокиселини и минерали. Тъй като нашите специални разтвори могат да съдържат вещества, които са нетрайни при досег с околната среда или в комбинация с други елементи, ние изготвяме твоя индивидуален коктейл непосредствено преди самото вливане. По този начин осигуряваме пълноценно и бързо снабдяване на тялото ти с необходимите нутриенти, с чиято помощ бръчките намаляват значително, кожата става по-здрава и сияйна, а ти се радваш отново на неподправено младежки вид.

DR—IP terapiya v klinikata by DR—DENKOVA

Премиум изживяване
в нашата клиника

DR—IP by Dr. Denkova e повече от обикновена клиника. При нас намираш убежище от забързания градски ритъм, където поемаш глътка спокойствие и изцяло ревитализираш тялото и ума си. Нашият медицински екип се грижи да си винаги в сигурни ръце и да получиш безупречна грижа.

DR—IP ТЕРАПИИ
БЛИЗО ДО ТЕБ

Има моменти, когато ти е необходим комфорт – и това в никакъв случай няма да попречи на твоите DR—IP терапии. След предварителна консултация с лекар, нашите медицински лица могат да администрират твоя дрип коктейл в удобна за теб среда.

Какво още трябва да знаеш за Renewal DR—IP

Интравенозните терапии (познати и като интравенозни инфузии, инфузионни терапии и витамин дрипове) са активни коктейли за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от есенциални за организма вещества (витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, имуностимулатори и др.). Именно поради венозното им приложение, тези вещества се доставят до клетките директно и ефективно, като гарантират 100% усвояване и бързо насищане на организма ти.

Пациентът идва в клиниката 10-15 минути преди процедурата и се отпуска в удобната и релаксираща обстановка. Тъй като някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален терапевтичен ефект, приготвяме DR—IP коктейла непосредствено преди вливането му. Поставяме венозен път, след което започваме вливането на твоя интравенозния бустър, което обикновено продължава около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да напусне клиниката и да продължи със своя ден.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества и микроелементи, които са във вид за директно усвояване. Те насищат най-напред кръвната плазма и се разпространяват до всички тъкани и клетки посредством кръвообращението, подсилвайки клетъчния метаболизъм.

Тъй като Renewal DR—IP възстановява организма на клетъчно ниво, ще усетиш повече енергия и по-голяма жизненост, преодолявайки остатъчните симптоми на вирус или грип значително по-бързо от обикновено.

За максимален и продължителен ефект препоръчваме поредица от 3 последователни процедури, последвани от поддържаща терапия веднъж месечно.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

ПРОЧИСТИ ТЯЛОТО СИ ОТ ТОКСИНИТЕ И ГО ПОДСИЛИ С ЕНЕРГИЯ

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНАТА ЦЕНА ДО 15 АПРИЛ.

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.