Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

Хибридни филъри HArmonyCA®

Комбинацията от хиалуронова киселина и калциев хидроксиапатит, която лифтира и стяга кожата на лицето.
30+

Подходяща възраст

45 мин

Времетраене

4-6

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Супер силите на хибридната технология

Двойното действие на хиалуроновата киселина (HA) и калциевият хидроксиапатит (CaHA) успява както да лифтира лицето и да му придаде обем, така и да стимулира синтеза на колаген в кожата, което удължава лифтиращия ефект. Така филърите HArmonyCa® подпомагат възстановяването на структурата на кожата отвътре.

ОБЕМ

Филърите съдържащи хиалуронова киселина са перфектното решение при загуба на обем следствие влиянието на времето. Те позволяват моделирането на различни зони от лицето, за да им възвърнат свежия вид и цялостния младежки овал на контура.

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

За разлика от останалите филъри, добавеният калциев хидроксиапатит в HArmonyCA® има действието на биостимулатор, който стимулира производството на колаген и подпомага фибробластите да синтезират и организират извънклетъчния матрикс.

Уникалното действието на HArmonyCA®

Това са първите хибридни филъри, които благодарение на иновативната си формула позволяват незабавни лифтинг резултати и същевременно естествена биостимулация на процесите, които удължават подмладяващия ефект.

ПРИЛОЖЕНИЕТО

Специализираните и иновативни хибридни филъри HArmonyCA® се отличават с това, че не само коригират и моделират, придавайки обем, но и засилват производството на естествения за младата кожа колаген. Така свежият вид се задържа върху кожата дори след резорбирането на хиалуроновата киселина. HArmonyCA® е идеално решение при появата на признаци на стареене.

 

ДЕЙСТВИЕТО

Принципът на действие на HArmonyCA® е комбинацията от хиалуроновата киселина и калциевият хидроксиапатит. HA действа дълбоко в кожата като повдига и придава обем, задържайки хидратацията. Същевременно CaHA стимулира образуването на нови колагенови влакна, които остават да поддържат и стягат кожата, след като хиалуроновата киселина се резорбира.

Каква е цената на филърите и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1 мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете и за обявени промоционални дни в нашите клиники.

Предварителни тестове не са необходими. Материалът се инжектира в кожата чрез тънка игла на различна дълбочина, в зависимост от конкретните нужди. За по-голям комфорт, местата може да се обезболят с локален анестетик.

Мекият, удобен за работа продукт извайва нови, естетични и естествено изглеждащи форми.
Всички възможни реакции са временни и индивидуално обособени. Те могат да бъдат зачервяване, лек оток, болка, промяна на цвета на апликирания участък. Отшумяват в течение на няколко дни до седмица.
Обикновено резултатите са видими около 4-6 месеца. Това зависи от индивидуалните особености на организма
Процедурите се извършват на всеки 6-12 месеца – приблизително това е периодът, в който хиалуроновите филъри се разграждат от организма.
Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Запазете час за посещение

Дерматология (Пловдив)

Пловдив, бул. Марица 31

Работно време (Пловдив)

Вторник - Събота:
10:00 - 19:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.