Специална цена на инфузии на месеца: Anti-Age DR—IP + Methylene blue DR—IP Shot – 450 лв. вместо 600 лв. Разберете повече

Хиалуронов мезолифт

Суха, уморена, загубила свежестта си кожа?

Време е за хиалуронов мезолифт.

За ударна хидратация.

30+

Подходяща възраст

30 мин

Времетраене

3

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Когато кожата има нужда от внимание.

Кожата ни се дехидратира бързо и лесно, за съжаление. Фактори като прекаленото излагане на слънце, тютюнопушене или по-светъл тен са особено въздействащи на процеса на дехидратация. Лицето изглежда сухо, повяхнало и уморено, а фините бръчки го обгръщат като ефирна мрежа. Решението – терапията хиалуронов мезолифт.

Дълбока хидратация и свежест? Да, моля!

Процедурата, която най-бързо връща свежестта и подобрява качеството както на повърхността, така и в дълбочината на кожата, е хиалуроновият мезолифт. Тази мощна биоревитализация и хидратация е също чудесна превенция срещу стареенето. Но предимствата на терапията не спират до тук.

ЗА ВСЕКИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Хиалуроновият мезолифт е подходящ за хора с различен тип кожа и може да се извършва целогодишно.

БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ДЕЙСТВИЕ

Терапията съживява и възстановява кожата независимо от сезона, но е особено полезна в края на лятото, когато дехидратацията е най-силна.

КОМБИНИРА СЕ УСПЕШНО

Може да се комбинира с повърхностни и средно-дълбоки пилинги. Чудесен завършек е на всички светлинни, лазерни, радиочестотни и други апаратни процедури.

ОТЛИЧНА ПОНОСИМОСТ

Хиалуроновата киселина се понася отлично, защото е естествена субстанция, която се намира в тъканите и рискът от нежелани странични ефекти е малък.

Каква е цената на хиалуроновия мезолифт и други практични въпроси

Цената на мезотерапията зависи от съдържанието на коктейла, който се инжектира. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. По време на предварителната консултация за процедурата нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Процедурата се извършва от квалифицирани специалисти от
DR—DENKOVA DERMATOLOGY. При необходимост, третираната зона се обезболява с локална упойка. В кожата се въвежда гел, състоящ се от хиалуронова киселина с определена плътност, адаптиран за приложение върху лице и деликатни зони (околоочен контур, шия, деколте, гръб на дланите). След инжектирането на продукта може да се направи лек масаж.

Хиалуроновата киселина се разпределя в кожата, като повлиява отлично зоните с изразена дехидратация и фини бръчки.

За да извлечете максимална полза от хиалуроновия мезолифт е желателно да проведете първоначален курс от 3 терапии през около месец. Постигнатите резултати могат да се поддържат с една процедура през три месеца.

Запазете час за посещение

Дерматология (Пловдив)

Пловдив, бул. Марица 31

Работно време (Пловдив)

Вторник - Събота:
10:00 - 19:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.