Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

Филър с поли-L-млечна киселина Lenisna

Комбинацията от хиалуронова киселина и калциев хидроксиапатит, която лифтира и стяга кожата на лицето.

25+

Подходяща възраст

30 мин

Времетраене

2-3

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Супер силите на хибридната технология

Съчетава незабавния ефект на запълване от хиалуронова киселина (HA) с дългосрочните стимулиращи свойства на PLLA. Lenisna е проектиран да се справя с дълбоките бръчки, загубата на стегнатост и значителните дефекти на тъканите.

 

ОБЕМ

Почти незабавно след извършването на инжекционна процедура Lenisna филърите, съдържащи хиалуронова киселина запълват фините линии и бръчките. Те са перфектното решение при загуба на обем следствие влиянието на времето. Те позволяват моделирането на различни зони от лицето, за да им възвърнат свежия вид и цялостния младежки овал на контура.

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

Lenisna притежава изключителната способност да стимулира производството на колаген по най-ефективния начин, което води до постепенно и природно възстановяване на младежки външен вид. Колагенът играе важна роля за стягането на кожата чрез своето влияние върху структурата и еластичността ѝ.

Уникалното действие на Lenisna

Това един от най-ефективните стимулатори на тъканите за производство на колаген, известни в естетичната медицина.

ПРИЛОЖЕНИЕТО

Специализираните и иновативни инжекционни стимулатори Lenisna са предназначени за третиране на дълбоки бръчки, подобряване на стегнатостта на кожата и значителните загуби на тъкан. За постигане на оптимални резултати, в зависимост от индивидуалните нужди на кожата, се препоръчва да се подложите на 2 или 3 процедури на интервали от 6-8 седмици.

ДЕЙСТВИЕТО

Принципът на действие, когато Lenisna се инжектира в кожата, молекулите на хиалуроновата киселина веднага възстановяват хидратацията в кожата. Ефектите от терапията са видими веднага след приложението. Постигаме запълващ ефект благодарение на присъствието на хиалуронова киселина. След около 2 седмици производството на колаген се стимулира от наличието на микрочастици от PLLA лактична киселина.

Каква е цената на филърите и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. 

Предварителни тестове не са необходими. Материалът се инжектира в кожата чрез тънка игла на различна дълбочина, в зависимост от конкретните нужди. За по-голям комфорт, местата може да се обезболят с локален анестетик.

Мекият, удобен за работа продукт извайва нови, естетични и естествено изглеждащи форми.
Всички възможни реакции са временни и индивидуално обособени. Те могат да бъдат зачервяване, лек оток, болка, промяна на цвета на апликирания участък. Отшумяват в течение на няколко дни до седмица.
Видим резултат има след около 4 седмици от проведената процедура. Резултатът е дълготраен – около 24 месеца. Това зависи от индивидуалните особености на организма.
Процедурите се извършват на всеки 6-12 месеца – приблизително това е периодът, в който хиалуроновите филъри се разграждат от организма.
Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Запазете час за посещение

Дерматология (Пловдив)

Пловдив, бул. Марица 31

Работно време (Пловдив)

Вторник - Събота:
10:00 - 19:00

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.