Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоБлогСилата на Fertility DR-IP за естествено фертилно здраве при мъжа и жената
Силата на Fertility DR-IP за естествено фертилно здраве при мъжа и жената

По пътя си към родителство, много двойки са изправени пред немалко предизвикателства и препятствия. Процесът на зачеване е изключително комплексен и зависи от множество фактори, независимо от силното желание да стане реалност.

 

 

За да подпомогнете общото си здравословно състояние и да увеличите шансовете за сбъдване на мечтата си, има няколко важни принципа, които е препоръчително да следвате:

  • Физическата активност и здравословното хранене са ключови за поддържането на общия хормонален баланс както в мъжкото, така и в женското тяло. За производството на естроген и за поддържане на редовен цикъл е от съществено значение бъдещите майки да се придържат към балансирана диета.
  • Пушенето и консумацията на алкохол в прекомерни количества могат да създадат допълнителни усложнения, особено за мъжете, като намаляват броя и качеството на сперматозоидите.
  • Приемът на някои лекарства може също да окаже негативно въздействие върху сперматогенезата.
  • Не подценявайте влиянието на стреса и забързаното ежедневие върху хармонията в тялото. Важно е да се отделя време за релаксация и възстановяване, тъй като това може да повиши шансовете за успешно зачеване.

 

 

Въпреки, че съществуват медицински процедури за асистирана репродукция, налице е все по-нарастващ интерес към естествените подходи за подобряване на репродуктивното здраве. Сред тези методи са интравенозните терапии за фертилитет както за жени, така и за мъже.

В клиника DR–IP by Dr.Denkova ще откриете интравенозните инфузии Fertility F DR-IP (за жени)  Fertility М DR-IP (за мъже), които предлагат естествен и достъпен начин за поддържане и подобряване на плодовитостта. Като осигуряват основни хранителни вещества и поддържат ключови аспекти на репродуктивната функция, тези терапии могат да бъдат ценни инструменти за двойките по пътя им към родителство. Ето как и кои микроелементи в тях играят ключова роля за оптимизиране на плодовитостта.

 

 

За жените балансираният прием на витамини и минерали е от решаващо значение за поддържане на репродуктивното здраве. Интравенозната инфузия Fertility F DR-IP съдържа ключовите фолиева киселина, глутатион, витамин C, витамини от група В, магнезий и селен, наред с други съставки.

По същия начин мъжете могат да се възползват от Fertility M DR-IP, която е насочена към фертилното здраве и качеството на семенната течност. Хранителни вещества като цинк, селен, витамин С, коензим Q10, L-карнитин са част от инфузията, предназначена за мъжка плодовитост. Цинкът участва в синтеза на ДНК и клетъчното делене и е от съществено значение за производството и качеството на спермата, докато селенът помага за нейната защита от оксидативно увреждане. Витамин С повишава броя и подвижността на сперматозоидите, докато антиоксидантът коензим Q10 подпомага производството на енергия, повишавайки подвижността и способността им да оплождат яйцеклетката.

 

 

Важно е да се отбележи, че инфузиите за фертилитет не са магическо решение и резултатите могат да варират от човек на човек. Те работят най-добре като част от холистичен подход към плодовитостта, който включва поддържане на здравословна диета, редовни упражнения, управление на стреса и избягване приема на вредни вещества.

Запазете час за консултация с д-р Димитров и открийте точно от какво имате необходимост и кои са веществата липсващи на тялото ви, за да функционира оптимално.

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

Прочетете още за:

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.