Възползвайте се от специалната цена на инфузии на месеца: Energy DR—IP + Q10 DR—IP Shot – 400 лв. вместо 450 лв. Разберете повече

НачалоБлогRecovery DR—IP – всичко необходимо за бързо възстановяване след боледуване
Recovery DR—IP – всичко необходимо за бързо възстановяване след боледуване

Всички сме изпитвали дискомфорта от често срещаните настинки и вирусни заболявания, които често ни оставят изтощени и подложени на бавно възстановяване. Въпреки че почивката, хидратацията и лекарствата без рецепта могат да предложат известно облекчение, има още един мощен инструмент в борбата срещу настинките и сезонния грип – инфузионната терапия.

Инфузионната терапия най-често се използва, за да помогне на пациентите да получат повече витамини, антиоксиданти и микроелементи, които им липсват и като цяло да се чувстват ободрени, енергизирани и подмладени. Но терапията може да направи много повече, когато се използва тясно насочено към конкретни проблеми.

 

 

Нашата Recovery DR—IP терапия е създадена специално, за да помогне за облекчаване на неприятните симптоми на настинка и грип, да ускори възстановяването след хирургични процедури и да подкрепи имунната система. Високите дози витамин С в нея са мощен антиоксидант, който презарежда организма, спомага за регенерация на клетките и тъканите и се бори с вирусите. Витамините от група B, цинкът и магнезият съкращават времето за възстановяване на тялото, намаляват възпаленията и засилват производството на енергия. Допълнителните микроелементи и антиоксиданти в инфузията подобряват цялостно здравето.

 

 

Ползи от инфузионната терапия Recovery DR—IP

Recovery DR—IP разполага с няколко предимства по отношение на облекчаване на  симптомите и подпомагане на възстановяването при болестни състояния:

Бързо облекчаване на симптомите

Терапията доставя основни витамини, микроелементи и антиоксиданти директно в кръвния поток. Това гарантира бързо облекчаване на симптомите на настинка и грип като умора, болки в тялото и главоболие. За сравнение, лекарствата и течностите, приемани през устата, преминават първо през храносмилателната система, преди да навлязат в кръвта и на практика само малък процент от тях се усвоява напълно. При интравенозна терапия облекчението може да бъде почувствано почти веднага, тъй като се абсорбира на 100%.

Хидратация

Поддържането на хидратация е изключително важно, когато се борите с вирус или грип. Тези състояния могат да доведат до повишена загуба на течности в резултат от треска и изпотяване, както и респираторни проблеми като задух и кашлица. Инфузионната терапия осигурява оптимална хидратация чрез доставяне на балансиран разтвор от електролити и течности директно в кръвния поток.

Укрепване на имунната система

Инфузионната терапия включва имуностимулиращи компоненти като витамин С и цинк, които са от съществено значение за укрепване на имунната система. Тялото бързо абсорбира и използва тези имуностимуланти, когато ги приема директно в кръвния поток. Подсилената имунна система е по-добре подготвена да се бори с инфекции и болестни състояния.

Скъсено време за възстановяване

Инфузионната терапия намалява продължителността на боледуването като подкрепя имунната система с основни витамини, минерали и антиоксиданти. Този проактивен подход може да доведе до по-бързо възстановяване, позволявайки ви да се върнете към ежедневните си дейности по-бързо.

Персонализирано лечение

Инфузионната терапия е много адаптивна. Нашите доктори могат да приспособят интравенозното вливане според специфичните ви нужди. Този персонализиран подход гарантира, че получавате най-ефективното лечение за вашето състояние.

 

 

Често задавани въпроси

Колко често трябва да се подлагам на инфузионната терапия в периода на настинки и грип?

Честотата и броя терапии варират в зависимост от вашите здравословни нужди, начин на живот и предразположеност към боледуване. Повечето  хора могат да се възползват от еднократно вливане с превантивна цел или 1 – 3 терапии за възстановяване от заболяване.

Може ли интравенозната терапия да замени други методи на лечение на настинка и грип?

Инфузионните терапии не са предназначени да заменят традиционното лечение. Те допълват тези средства и мерки, като осигуряват целенасочен и ефективен начин за доставяне на необходими вещества директно в кръвния поток.

Запазете час за консултация с д-р Димитров и открийте точно от какво имате необходимост и кои са веществата липсващи на тялото ви, за да функционира оптимално.

 

 

Запази час за посещение

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия. Заяви своя час за консултация или посещение още днес!
Работно време

Пловдив
Вторник - Събота: 10:00 - 19:00

София
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 09:00 - 17:00

Варна
Понеделник - Петък: 08:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00

Прочетете още за:

ЦЕНОРАЗПИС

Моля, въведете вашия имейл адрес по-долу, за да получите нашия ценоразпис.